.

.

Бахко 6-344-08-2-2 Тркалезна Рапа, 8-Инчен, Среден Крој, 104 ТПИ

Бахко 6-344-08-2-2 Тркалезна Рапа, 8-Инчен, Среден Крој, 104 ТПИ

DEN 252.64

Пристапност
Залиха

Вкупна должина од 8 Инчи Вкупна висина од 14 Инчи. 104 заби На Инч. Вид на исечен медиум. Дизајниран за работа во дрво, иверица, ѕидна табла, пластика и други меки материјали. Опис на производот бахо 6-344-08-2-2 8-Инчен рачен рап со рачка има висина од 1/4-Инчен и 104 заби На Инч. Видот на сечењето е среден. Дизајниран е за работа во дрво, иверица, ѕидна табла, пластика и други материјали. Рабовите и површините на датотеката се паралелни со сечењето на површината и едниот раб со едно сечење. Рачката еonomономски зафат за би мувла. Од Производителот бахко 6-344-08-2-2 8-Инчен рачен рап со рачка има висина од 1/4-Инчен и 104 заби На Инч. Видот на сечењето е среден. Дизајниран е за работа во дрво, иверица, ѕидна табла, пластика и други материјали. Рабовите и површините на датотеката се паралелни со сечењето на површината и едниот раб со едно сечење. Рачката еonomономски зафат за би мувла.

Параметри на производот

Слична стока