.

.

1979 година Италија тече коса биста десна половина долар избор исклучително фин

1979 година Италија тече коса биста десна половина долар избор исклучително фин

DEN 80.00

Пристапност
Залиха

1979 година Италија 50 лири монета Број на ставка за инвентар #1,012/E Ве молиме, прочитајте внимателно пред да го направите вашиот избор. Јасна фотографија од монетата што ќе ја добиете е прикачена на оваа листа и системот за оценување е како што следува : сиромашна за добро добро, многу добар многу убав избор, фино избор, фино детали Избор екстремно фин избор за нецирлиран избор за нециркулирани детали Избор не е опкружен со нециркулиран нециркулиран нециркулиран Многу избор нециркулирани детали скоро избор брилијантен нецирлиран скапоцен камен нецирлиран скоро врвен скапоцен камен, нецирлиран врвен скапоцен камен, нециркулирана монетата, ќе се испорача во флип, монета плик, завиткан меур и во друг плик со следење за ваша погодност. Ви благодариме што одвоивте време да го прочитате описот пред да го направите вашиот избор. Се надевам дека уживате во монетата!.

Параметри на производот

Слична стока