.

.

Луксузен Керамички Држач За Стапчиња За Јадење Цероте Садови За Готвење Статуа Феникс Керамички Садови Стапчиња За Јадење Држачи За Стапчиња За Јадење Организато?

Луксузен Керамички Држач За Стапчиња За Јадење Цероте Садови За Готвење Статуа Феникс Керамички Садови Стапчиња За Јадење Држачи За Стапчиња За

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Керамика ЛЕБЕД ЛАЖИЦА ОДМОР тој е дизајниран со современ изглед мешавини и со повеќето модерен дизајн стил. КУЈНСКИ ПРИБОР ОДМОР Едноставна форма, удобно искуство, може да чува четки, вилушки, лажица, стапчиња за јадење итн. ОДМОР СО ЛАЖИЦА и СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ Практичен дизајн одвод на вода, лесен за употреба и чистење. Тоа е за четка за тенџере, вилушка и држење стапчиња за јадење во кујната. СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ кафез Усвоен Со еколошки и безбеден материјал за издржлива и здрава употреба. КУЈНСКИ РАМЕН КАДИ овој контејнер за складирање за стапчиња за јадење голем капацитет, кој може да се користи широко. ЛЕБЕД ЛАЖИЦА ОДМОР тој е дизајниран со современ изглед мешавини и со повеќето модерен дизајн стил. КУЈНСКИ ПРИБОР ОДМОР Едноставна форма, удобно искуство, може да чува четки, вилушки, лажица, стапчиња за јадење итн. ОДМОР СО ЛАЖИЦА и СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ Практичен дизајн одвод на вода, лесен за употреба и чистење. Тоа е за четка за тенџере, вилушка и држење стапчиња за јадење во кујната. СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ кафез Усвоен Со еколошки и безбеден материјал за издржлива и здрава употреба. КУЈНСКИ РАМЕН КАДИ овој контејнер за складирање за стапчиња за јадење голем капацитет, кој може да се користи широко. Список на пакети 1 х Карактеристики На Контејнерот За Складирање-Големина : Околу 16, 50Х15, 00Х8, 00см/6, 48Х5, 89Х3 Кафез за Складирање. - Боја : Бел порцелански Прибор Кади-Материјал : Керамичка Корпа За Складирање-може да ви помогне да ги одржувате малите предмети од вашата кујна во ред и лесно да најдете сламки стојат кошница.

Параметри на производот

Слична стока