.

.

Комплет за анти-капки јаже, пад за заштита на есенско повлекување на животниот кабел за апсорбирачки шок, кабел, само-повлекување на падот на падот на падот на инерц

Комплет за анти-капки јаже, пад за заштита на есенско повлекување на животниот кабел за апсорбирачки шок, кабел, само-повлекување на падот

DEN 3013.76

Пристапност
Залиха

1 Заштита на анти-паѓање : Life Line на самото повлекување користи систем на сопирање со двојно диск со анти-ретче за автоматско контролирање според брзината на разликата на човечкото тело. Параметрите на животниот век Помалку од 8900n, максималното оптоварување е 150 килограми.Селен кабел : Користењето на челично јаже од авијација, повеќе нишки со сила на влечење, и со тампон пролет, ефикасно да го тампонираат притисокот врз човечкото тело, отпорен на абразија и екстремно издржлив животен век обезбедува додадена долговечност на полето. Отпорен на облека и отпорен на пад, пластично куќиште : Лесното и издржливото куќиште е исклучително лесно за употреба, преместување, изолација и промоција на прашина, може ефикасно да ги заштити внатрешните компоненти за подолг живот и безбедност. Оваа есенска заштита за заштита може да се користи за операции со голема надморска височина, како што се одржување на згради, кранови на кули, инсталација на лифт, метално заварување, мостови со мост, индустриски стативи, електрична енергија и изградба на покрив. Заштита на анти-паѓање : Life Line на самото повлекување користи систем на сопирање со двојно диск со анти-ретче за автоматско контролирање според брзината на разликата на човечкото тело. Параметрите на животниот век Помалку од 8900n, максималното оптоварување е 150 килограми.Селен кабел : Користењето на челично јаже од авијација, повеќе нишки со сила на влечење, и со тампон пролет, ефикасно да го тампонираат притисокот врз човечкото тело, отпорен на абразија и екстремно издржлив животен век обезбедува додадена долговечност на полето. Отпорен на облека и отпорен на пад, пластично куќиште : Лесното и издржливото куќиште е исклучително лесно за употреба, преместување, изолација и промоција на прашина, може ефикасно да ги заштити внатрешните компоненти за подолг живот и безбедност.

Параметри на производот

Rope Material:
Wire Rope
Rope Length:
, 5m, 7m, 10m, 15m, 20m, 30m
Load Bearing:
150kg
Locking Critical Speed:
1m/S
Maximum Working Load:
150KG
Locking Distance:
≤0.2m
Damage Load:
≥8900N
Description:
1 The Fall Arrester Must Be Hung High And Used In A Low Position.:
2 The Product Is Limited To One Person At A Time, With A Standard Load Of 150 Kg.:
3 When Choosing A Fall Arrester, You Should First Select The Appropriate Rope Length According To The Predetermined Installation Height.:
4 It Should Be Stored In A Ventilated And Dry Place. It Is Forbidden To Put Fish Grease, Corrosive Materials And Flammable Materials Together.:
Package List:
1×Self Retracting Lifeline :
Слична стока