.

.

Пуенфгр Навлажнувачи За 0,6 Литри Мали Преносни Слатки Елени, Магла Од Фини И Меки, USB Е Лесен за Употреба за Автомобил, Канцеларија и Соба Биро.Ноќната Светлина Мека ?

Пуенфгр Навлажнувачи За 0,6 Литри Мали Преносни Слатки Елени, Магла Од Фини И Меки, USB Е Лесен за Употреба за Автомобил, Канцеларија

DEN 319.84

Пристапност
Залиха

●Изберете Ефект ● Најновиот Дизајн За Подобар Живот,Голем Капацитет Од 0,6 Литри, Нано-Овлажнител Го Намалува Звукот На Проток На Големи Честички Од Водена Магла, не ја навлажнувајте работната површина Ја Намалува Бучавата На Вентилаторот, Работниот Звук Е Околу 28db, Минималистичкиот Изглед Природно Се Вклопува Во Околината, Индикаторското Светло Е Меко И Нема Ореол, И Не Е Блескаво Кога Спиете Ноќе Во Темнина Имаат Ефект На Помош при Спиење ●Едноставен За Употреба Usb Интерфејс За Поврзување Со Напојување,Лесен За Употреба, Прекинувач За Прилагодување На Копчињата,Долготраен Спреј, Уживајте До 12 часа Хидратација На Кожата Во Едно Полнење И Исто Така Намалете Ги Сувите Очи, Додавањето Вода Е Лесно Како Чаша Што Држи Вода, Погодност и Мир на Mind.It Вреди Да се Спомене Дека Неговата Прекрасна Форма е Во Согласност со Божиќната Атмосфера и Може да Се Подари Како Божиќен Подарок на Најскапоцените Луѓе. ®Безбедно и Практично usb Приклучок За Напојување, Безбедно И Безгрижно, Максималниот Волумен На Прскање е 50ml/h, Полнење Вода Со Голем Дијаметар,А Најдолгото Време На Навлажнување Е 12 Часа Со Едно Додавање Вода,Полесно Се Чисти и Hygienic.It Вреди Да Се Спомене дека Романот Дизајн Е Како Домашно Милениче Што Ќе Ве Придружува вас и Вашето Семејство Со Најголема Грижа. Да Се примени На Едноставен, Индивидуален И Убав Изглед, Без Разлика Дали Е Во Спалната Соба, Дневната Соба, Внатре Во Автомобилот Или Канцеларијата, Дружење слично На Домашно Милениче Може Да Го Натера Вашето Вознемирено Срце Да Добие Мир,Како Хидратантна БАЊА Погодна за Кожата, ја Навлажнува Кожата За Да ја Одржува Кожата Сува и Да ги Ублажи Сувите Очи. Додадете Боја и Забава Во Подобар Живот, Лесен За Фаворизирање Од Постари Лица, Деца, Жени и Работа.Погоден И За Бремени Жени. Quality Service®Секој Овлажнител Е Строго Прегледан За Да Се Обезбеди Висок Квалитет. Ако Имате Какви Било Прашања По Добивањето На Производот, Ве Молиме Контактирајте Го Продавачот На Време, А Продавачот Ќе Ви Даде Повратни Информации Веднаш Штом Ќе Го Добијат Вашето Прашање И Ќе Го Решат.Вашето Задоволство И Квалитетно Искуство Се Наш Врвен Приоритет. Боја : Слонова Коска Бела, Корална Розова. Пакетот Вклучува : Овлажнител, USB Кабел за Напојување. Големина 3,9 "*3,9 "*7", Тежина : 0,47 фунти.

Параметри на производот

Слична стока