.

.

Крикут Радост Инфузибилни Маркери За Мастило 0,4 Црно

Крикут Радост Инфузибилни Маркери За Мастило 0,4 Црно

DEN 675.20

Пристапност
Залиха

3 парична казна точка (04) Пенкала Во Црно. Произведува живописни, про-квалитетни трансфери кои траат цел живот. Бара компатибилно празно Мастило (се продава одделно) И Лесно Пресување Со Крикут. Пренесените мастила нема да се лупат, излупат, избледат, пукнатини или брчки. Нацртајте сопствени дизајни и текст за Маици, подлоги, боди за бебиња, торби и многу повеќе. 3 парична казна точка (0.4) Пенкала Во Црно. Произведува живописни, про-квалитетни трансфери кои траат цел живот. Бара компатибилно празно Мастило (се продава одделно) И Лесно Пресување Со Крикут. Пренесените мастила нема да се лупат, излупат, избледат, пукнатини или брчки. Нацртајте сопствени дизајни и текст за Маици, подлоги, боди за бебиња, торби и многу повеќе. Нанесете топлина и гледајте додека вашите дизајни цветаат во живописни, постојани, про-квалитетни трансфери на празното Мастило што Не Се Внесува по ваш избор. Со овие фини пенкала, можете да нацртате сложени дизајни користејќи ја вашата машина За Радост На Крикут на ласерска хартија за копирање или слободно вашите дизајни за личен допир. За употреба Со Крикут Радост. Кој е процесот На Инфузилно Мастило? За разлика од трансферите на железо или винилот за пренос на топлина што се прилепува на површината на вашиот проект, дизајните Со Невкусно Мастило стануваат едно со вашиот компатибилен материјал, што резултира со богати трансфери во целосна боја кои траат цел живот.

Параметри на производот

Слична стока