.

.

Хиканвн 50 Капаци За Штекер За пакување, Капаци За Приклучок За Заштита На Бебиња За Деца Заштитни Електрични Заштитни Капаци За Безбедносен Штекер Електричен Штек?

Хиканвн 50 Капаци За Штекер За пакување, Капаци За Приклучок За Заштита На Бебиња За Деца Заштитни Електрични Заштитни Капаци За

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

SGS Сертифициран : капакот на приклучокот За приклучок Hi Canwn е изработен од добро здрав и еколошки абс материјал кој го задржува пламенот и 100% нетоксичен и без мирис, високо изолиран и отпорен на топлина што го прави домот побезбеден за децата Скриен Прстен-Повлечете Ја Рачката : дизајнот На рачката Со Скриен прстен им овозможува на возрасните лесно да го извлечат капакот на излезот со рачката, но им отежнува на децата да се отворат. Лесен За Употреба : не се потребни алатки за инсталирање на капаците на штекерот. Едноставно вметнете ги заштитните капачиња во неискористените приклучоци, заштитникот на приклучокот цврсто ќе се вклопи во штекерот. Помошник на мама : тоа ќе ги спречи децата да ги држат прстите во приклучоците за приклучоци. Нема повеќе мали прсти во приклучоците. Совршено вклопување : Совршено За сите видови стандардни приклучоци со 3 краци и ленти за напојување.Белиот штекер многу добро се вклопува со приклучоците што ќе го намалат вниманието на вашите бебиња. Едноставно решение за секојдневниот проблем за заштита на љубовта на нашите животи.

Параметри на производот

Слична стока