.

.

Исценета заштитна обвивка против електричен електричен излез Дете за деца опфаќа лесни штекери за приклучок за wallидови за приклучоци за безбедност на приклучоци ?

Исценета заштитна обвивка против електричен електричен излез Дете за деца опфаќа лесни штекери за приклучок за wallидови за приклучоци

DEN 142.08

Пристапност
Залиха

Апс Излезни приклучоци доказ за бебиња : излезните капаци се изработени од ABS материјал, изолирани, отпорни на кршење и. Заштитник на wallидот : Овие се некои пластични приклучоци за излез, доволно количини за да ги задоволат вашите потреби. Електрични капаци на излез : Обвивки за излез се изработени од ABS материјал, изолиран, отпорен на кршење и. Покрив за приклучок на wallидови : Нашите капаци за бебиња се дизајнирани да бидат тешки за децата да ги отстранат, многу практични и заштитнички. Електрични капаци на штекерот : Не е лесно да се изгребат деца, детски изолирани и заштитнички, одлични и сигурни со внимателен дизајн. Излезни приклучоци доказ за бебиња : излезните капаци се изработени од ABS материјал, изолирани, отпорни на кршење и. Заштитник на wallидот : Овие се некои пластични приклучоци за излез, доволно количини за да ги задоволат вашите потреби. Електрични капаци на излез : Обвивки за излез се изработени од ABS материјал, изолиран, отпорен на кршење и. Покрив за приклучок на wallидови : Нашите капаци за бебиња се дизајнирани да бидат тешки за децата да ги отстранат, многу практични и заштитнички. Електрични капаци на штекерот : Не е лесно да се изгребат деца, детски изолирани и заштитнички, одлични и сигурни со внимателен дизајн. Пакетот вклучува 20 x излезни капаци на карактеристики -Материјални : ABS пластични излезни капаци -големина : 3.49x0 излезни капаци. -Појава : Обвинувања за безбедност на транспарентно бебе -вметнете го цврсто во дупката за штекер за да ги задржите вашите деца и домашни миленици подалеку од опасностите од електрична енергија.

Параметри на производот

Слична стока