.

.

Диспензерот За Сапун Диспензерот За Сапун Со Течна Пумпа Дозерот За Сапун За Садови Керамичкиот Диспензер За Лосиони За Бања Кујна Домашна Бања Црн Дозер За Сапун ?

Диспензерот За Сапун Диспензерот За Сапун Со Течна Пумпа Дозерот За Сапун За Садови Керамичкиот Диспензер За Лосиони За Бања Кујна Домашна Бања

DEN 192.00

Пристапност
Залиха

Стилски згоден диспензер за рачен сапун, функционален и pleasетски пријатен Овој диспензер за сапун се одликува со лесно притискање, издржлив и практичен, Користете го ова Како Дозер За Кујнски Сапун или Наполнете го Со Лосион како Стил На Фрамхаус и Практичен Декор за Бања. Прекрасен додаток на вашиот дом, направете ја вашата куќа уредна, организирана и стилска. Вклучени се две елегантни етикети од високата класа, Сапун За Раце, Сапун за Садови, издржлив и водоотпорен за секојдневна употреба. Elegant СТИЛСКИ : диспензерот за Сапун, компактниот дизајн се вклопува на повеќето мијалници за бања и работни површини, совршено одговара на различни украси за бања. Издржлив и ЕДНОКРАТНО : шишето со лосион е изработено од врвен керамички материјал со сјајна завршница, така што повеќе не мора да се расправате со слаба пластика. Пумпа ЗА КВАЛИТЕТ на hiqh : пумпата на врвот со облога за позлата додава луксузен стил за диспензерот за течност, што може да обезбеди решение за истурање за користење на течен сапун или лосион. Лесно е да се пумпа и долго време користење. Се КОРИСТИ За : овој диспензер за лосиони е повеќекратна употреба за складирање/издавање течен сапун, сапун за садови, лосион, шампон, миење на телото, средство за дезинфекција на раце, масла за масажа, етерични масла и многу повеќе. Тоа ќе биде одлична бања достапна за вашето семејство. Стилски згоден диспензер за рачен сапун, функционален и pleasетски пријатен. Овој диспензер за сапун се одликува со лесно притискање, издржлив и практичен, Користете го ова Како Дозер За Кујнски Сапун или Наполнете го Со Лосион како Стил На Фрамхаус и Практичен Декор за Бања. Прекрасен додаток на вашиот дом, направете ја вашата куќа уредна, организирана и стилска. Вклучени се две елегантни етикети од високата класа, Сапун За Раце, Сапун за Садови, издржлив и водоотпорен за секојдневна употреба. Elegant СТИЛСКИ : диспензерот за Сапун, компактниот дизајн се вклопува на повеќето мијалници за бања и работни површини, совршено одговара на различни украси за бања. Издржлив и ЕДНОКРАТНО : шишето со лосион е изработено од врвен керамички материјал со сјајна завршница, така што повеќе не мора да се расправате со слаба пластика. Пумпа ЗА КВАЛИТЕТ на hiqh : пумпата на врвот со облога за позлата додава луксузен стил за диспензерот за течност, што може да обезбеди решение за истурање за користење на течен сапун или лосион. Лесно е да се пумпа и долго време користење. Се КОРИСТИ За : овој диспензер за лосиони е повеќекратна употреба за складирање/издавање течен сапун, сапун за садови, лосион, шампон, миење на телото, средство за дезинфекција на раце, масла за масажа, етерични масла и многу повеќе.

Параметри на производот

Слична стока