.

.

ДРЖАЧ ЗА Фен ЗА Коса YIGII-Организатор На Алатки за Коса 3-Во-1 Држач За Фен Прилагодлива Висина, Организатор На Бања Монтирана На Ѕид/Врата На Кабинетот За Фен За Коса, ?

ДРЖАЧ ЗА Фен ЗА Коса YIGII-Организатор На Алатки за Коса 3-Во-1 Држач За Фен Прилагодлива Висина, Организатор На Бања Монтирана

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

●Лесен за употреба ● организаторот на алатката за коса може да се монтира на ѕидот или вратата на кабинетот за моментално складирање Не зазема ограничен простор во бањата.(Совети : не се препорачува за закачување на вратите од собата. €3 во 1 Организатор На Фен За Коса ● Со 3 прегради простори за складирање, големиот капацитет (L 10.32" x H 7") може безбедно да складира држачи за фен за коса, прачки за виткање, четки и чешли итн. Ги одржува работните површини уредни и е идеален за бањи, бањи за гости и простории за прав. ●Прилагодлива Висина ● најкраткиот степен На закачување на држачот за фен е 11", и може да се продолжи за уште 3 височини до 15", а растојанието помеѓу секоја дупка за прилагодување е 1,96", што може да се прилагоди на висината на различните врати на кабинетот. ●Материјал●организаторот на алатката за коса е изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, цврстата метална челична жица помага веднаш да ја исфрли топлината и да ги складира вашите топли алатки.

Параметри на производот

Слична стока