.

.

Вантасо Бања Рака Крпи Снег Леопард Животински Печати, Мека &засилувач; Абсорбента Крпи Пешкир За Бања Кујна Хотел Фитнес Спа

Вантасо Бања Рака Крпи Снег Леопард Животински Печати, Мека &засилувач; Абсорбента Крпи Пешкир За Бања Кујна Хотел Фитнес Спа

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Со Различна Шема На Теми Мека, Тенка, Абсорбента И Брзо Сушење. Персонализирани И Декоративни. Крпите За Раце вантасо се дизајнирани со секаков вид на шема на теми, како што се четири сезони, животни, Дрвја, цвеќиња, различни модели на фастиви и др. Пешкирот за раце вантасо е мек и абсорбента, одличен за вклопување за вашата бања, кујна или када. Вантасо крпи за раце посветени да додадат повеќе украси за брилијантност во вашиот дом додека се практични. €ГОЛЕМИНА на пешкир q : 30"Lx15" W Се Одвиваше. Меките И Меки Материјални крпи за перење ви овозможуваат да уживате во чистење без проблеми без непријатност за вашата кожа, идеални за секојдневна употреба, како крпа за лице, крпа за раце, лента за потење, кујнска крпа, крпи за садови, спортски крпи, спа крпи, крпа за капење итн. ®ВИСОК КВАЛИТЕТ : пешкирот за бања Вантасо е изработен од 80% полиестер + 20% памучни влакна. Мека и пријателска за кожата. Направено со нетоксични Бои Растворливи во Вода, е безбедно за вас и вашето семејство. `+Брзо Сушење Пешкирите За раце за капење се великодушно со големина, имаат исклучителна апсорпција и брзо се сушат. Ткаенината непречено се лизга по вашето тело отстранувајќи ја влагата. Машината Се Мие Без Расипување, Натрупување или Губење На Влакната Под Вода Со Ниска Температура и Дополнително Брзо Сушење. €ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ q : Овој вид мека крпа за раце е одличен за да одговара за сите прилики како што се бања,базен,дом,кујна ,бања,хотел,теретана,пливање и спа центар.Уште повеќе, со посебен дизајн на шаблони, овие крпи можат да бидат уникатни украси за вашата бања, кујна, хотели итн. ①ОДЛИЧНИ ПОДАРОЦИ : Мекиот и мек материјал крпа За Животинско Печатење Од Снежен Леопард Е Лесна, дише, апсорбира пот и освежува. Без избледување, без кадифе, мек и пријателски за кожата и лесен за носење. Претставува персонализиран подарок за вашиот животен партнер, свадба, годишнина, Божиќ, Денот на Вљубените или дури и студентски подарок. €ГОЛЕМИНА на пешкир q : 30"Lx15" W Се Одвиваше. Меките И Меки Материјални крпи за перење ви овозможуваат да уживате во чистење без проблеми без непријатност за вашата кожа, идеални за секојдневна употреба, како крпа за лице, крпа за раце, лента за потење, кујнска крпа, крпи за садови, спортски крпи, спа крпи, крпа за капење итн. ®ВИСОК КВАЛИТЕТ : пешкирот за бања Вантасо е изработен од 80% полиестер + 20% памучни влакна. Мека и пријателска за кожата. Направено со нетоксични Бои Растворливи во Вода, е безбедно за вас и вашето семејство. `+Брзо Сушење Пешкирите За раце за капење се великодушно со големина, имаат исклучителна апсорпција и брзо се сушат. Ткаенината непречено се лизга по вашето тело отстранувајќи ја влагата. Машината Се Мие Без Расипување, Натрупување или Губење На Влакната Под Вода Со Ниска Температура и Дополнително Брзо Сушење.

Параметри на производот

Material:
80% polyester + 20% cotton fiber
Design:
Black White Leopard Hand Towels
Size(about):
30h x 15w diameter
N.W.:
125g/4.5oz
Package:
2 Pcs/Package
Features:
Fluffy softness and quick absorbency :
Strong finished edges to prevent unraveling :
Soft enough to be non-irritating but firm enough for proper exfoliation :
Machine washable with minimal lint or shedding Dries quickly :
Enjoy hassle-free cleaning without any risk of damage to your skin, good as face towel, hand towel, sweatband, baby towel,kitchen cloth and more :
Worn:
For best results, wash separately at first use to minimized floating lint.And Don't use it in hot water.
Service:
If you're not thrilled with this Marble Bath Hand Towels for any reason, Just feel free to tell us and we will do our best to give you the most satisfactory solution with 24 hours.
Слична стока