.

.

Мултифункционална Решетка За Складирање На Ѕид Самолеплива Електрична Четка За Заби Држач За Четка За Заби Монтиран На Ѕид Прилагодлив Држач За Бања Решетка За Чу?

Мултифункционална Решетка За Складирање На Ѕид Самолеплива Електрична Четка За Заби Држач За Четка За Заби Монтиран На Ѕид Прилагодлив

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

●Дизајн На Кука За Дупки За Пешкири● : Нашиот Држач За Четки За Заби Има Дупка За Кука За Крпи, Можете Да Закачите Крпи, Простор , Да Избегнувате И Да Се Грижите За Вас И Вашето Семејство Во Текот На Денот [Лесна Инсталација] : Пред Инсталацијата, Одржувајте Ја Површината Чиста И Сува, Откинете Ја Налепницата. Залепете Го На Саканата Мазна Површина, Чувајте Го 30 Секунди Во Воздух, А Потоа Почекајте 24 Часа Пред Да Ја Користите. Нема Потреба Од Дупки, Лесни За Употреба, Погодни За Мазни Површини Како Што Се Стакло И Керамички Плочки. [Заштеда На Простор] : Нашиот Електричен Држач За Четки За Заби Може Да Ви Помогне Подобро Да Го Организирате Складирањето На Електрични Четки За Заби И Чаши За Четки За Заби И Да Ја Одржувате Бањата Уредна. [Животна средина И Здравје] : Нашите Електрични Држачи За Четки За Заби И Држачи За Чаши За Четки За Заби Се Изработени од Висококвалитетни Материјали ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, Без Необичен Мирис, Задниот Лепак Користи Висококвалитетен Лепак, Цврсто Се Лепи, Нема Траги и не загадува, За Употреба.

Параметри на производот

Слична стока