.

.

Утописки Крпи 8-Парче Луксузен Комплет За Крпи, 2 Крпи За Капење, 2 Крпи за Раце и 4 Крпи за Перење, 600 GSM Памучни Памучни Крпи Со Високо Абсорбента Вискоза Идеални За Се?

Утописки Крпи 8-Парче Луксузен Комплет За Крпи, 2 Крпи За Капење, 2 Крпи за Раце и 4 Крпи за Перење, 600 GSM Памучни Памучни Крпи Со

DEN 639.84

Пристапност
Залиха

КОМПЛЕТ од 8 Крпи-Вклучува 2 крпи за капење, секоја со димензии 27 х 54 инчи; 2 крпи за раце, секоја со димензии 16 х 28 инчи и 4 крпи за перење, секоја со димензии 12 х 12 инчи ВИСОКО АПСОРБИРАЧКИ КРПИ-Нашите крпи СО висока густина ОД 600ГСМ се ултра-апсорбирачки и брзо сушење. И дава на вашата кожа мек и нежен допир додека ефикасно ги апсорбира сите траги од влага. 100% ПАМУК СО ПРСТЕН-овие луксузни крпи се направени од 100% памук што ви дава супер меко чувство секој пат кога ги користите. Површината е мазна и не е лесна за пролевање, додавајќи ја нивната издржливост. ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН СО ПРУГИ ОД ВИСКОЗА-Елегантно дизајнираните ткаени ленти од вискоза имаат брилијантен сјај и додаваат на луксузниот изглед на крпите. Тие сигурно ќе им дадат на вашите бањи, бањи и кујна допир на софистицираност. ИНСТРУКЦИИ ЗА НЕГА-Машина измијте ги крпите во ладна вода користејќи нежен детергент и исушете ги на ниско поставување; се препорачува веднаш да се исуши.

Параметри на производот

Слична стока