.

.

Генерички Едноставна Решетка За Крпи, Двоен Столб Двослоен Простор Алуминиумска Бела Елоксирана Мултифункционална Решетка за Крпи Со Висина на Ѕид-Должина 50см Др?

Генерички Едноставна Решетка За Крпи, Двоен Столб Двослоен Простор Алуминиумска Бела Елоксирана Мултифункционална Решетка за Крпи

DEN 1972.80

Пристапност
Залиха

☛Услуга по продажба : Ако имате какви било прашања по добивањето на стоката, ве молиме контактирајте не на време, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа Користи здрави и еколошки материјали, извонредна изработка, отпорна на влага и отпорна на влага, ќе трае вечно, дури и во влажни средини. ☛Мултифункционално складирање, силно носење, не само што може да складира и суши крпи, туку и да додаде модерно чувство во вашата бања. ☛Разумно растојание на ѕидот, крпи не се лесни за држење до ѕидот, крпи поинтимни од вашиот љубовник, одбиваат да висат на ѕидот. ☛Со модерен изглед, ќе одговара на различни стилови на декорација и ќе додаде модерен шмек на вашето семејство или хотел. ☛Услуга по продажба : Ако имате какви било прашања по добивањето на стоката, ве молиме контактирајте не на време, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа. Користи здрави и еколошки материјали, извонредна изработка, отпорна на влага и отпорна на влага, ќе трае вечно, дури и во влажни средини. ☛Мултифункционално складирање, силно носење, не само што може да складира и суши крпи, туку и да додаде модерно чувство во вашата бања. ☛Разумно растојание на ѕидот, крпи не се лесни за држење до ѕидот, крпи поинтимни од вашиот љубовник, одбиваат да висат на ѕидот. ☛Со модерен изглед, ќе одговара на различни стилови на декорација и ќе додаде модерен шмек на вашето семејство или хотел. Добредојдовте во малата продавница со задоволство ќе ви служиме. Категорија на производи : решетка за крпи монтирана на ѕид;Материјал : простор алуминиум;Површинска обработка : анодна оксидација;метод На Инсталација : перфорирана инсталација или инсталација без нокти (не е вклучен лепак без нокти); Спецификација : двоен столб,двоен слој;Должина : 40СМ, 50СМ, 60СМ;Зошто да ја изберете нашата решетка за крпи1.

Параметри на производот

double pole, double layer;:
Length:
40CM, 50CM, 60CM;
Why choose our towel rack:
1. Elaborate design, simple fashion, generous and elegant, suitable for all decoration styles, and improve the quality of life.:
2. The rounded corners are comfortable and do not cut your hands. The rounded design contains humane considerations.:
Please note:
1. Please allow slight deviation in manual measurement data.:
2. Due to the difference in monitor display, the actual color may be slightly different from the image.:
3. This product contains:
towel rack*1. Punch mounting accessory kit*1. (Does not include nail-free glue)
Слична стока