.

.

Четка За Тоалет/Четка За Тоалетна Чинија Компактна Самостојна Четка За Тоалет За Длабоко Чистење И Керамичка Основа, Decorономска Хромирана Декоративна Рачка, Нелиз?

Четка За Тоалет/Четка За Тоалетна Чинија Компактна Самостојна Четка За Тоалет За Длабоко Чистење И Керамичка Основа, Decorономска Хромирана

DEN 545.60

Пристапност
Залиха

Заштеда на простор стилски дизајн и удобно складирање, чувајте ја вашата бања уредна, чиста и добро организирана, тоа е задолжителен додаток за чистење на вашата бања Модерен и едноставен дизајн : изработен од издржлива и еколошка керамика со мазни линии и удобно чувство на мат површината. Издржлива рачка за четка : рачката на четката е изработена од хромиран материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, издржлива и светла како нова. Спирална глава против лизгање на четката : спиралниот дизајн на главата на четката, со конец против лизгање, не е лесно да падне, може да се замени. Заштеда на простор : нашата мијалник и држач за тоалет можат да заштедат простор без да влијаат на практичноста. Заштеда на простор стилски дизајн и удобно складирање, чувајте ја вашата бања уредна, чиста и добро организирана, тоа е задолжителен додаток за чистење на вашата бања. Модерен и едноставен дизајн : изработен од издржлива и еколошка керамика со мазни линии и удобно чувство на мат површината. Издржлива рачка за четка : рачката на четката е изработена од хромиран материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, издржлива и светла како нова. Спирална глава против лизгање на четката : спиралниот дизајн на главата на четката, со конец против лизгање, не е лесно да падне, може да се замени. Заштеда на простор : нашата мијалник и држач за тоалет можат да заштедат простор без да влијаат на практичноста. СОВРЕМЕН ДИЗАЈН : овој држач за тоалетна четка е едноставен и елегантен, дискретен дизајн кој одговара на секој декор за бања.Име на производот : Компактна независна четка за длабоко чистење на тоалетот големина на производот : висина 16,55 инчи боја на производот : беж, црна, сина, зелена, бел материјал : КЕРАМИКА, апс хром применлива средина : бања, тоалетпомпа : 1.

Параметри на производот

Слична стока