.

.

Полици со монтирани wallидови од кабилок 10 парчиња лепила туш лепило полица само лепило полици за туширање полици за полици за бања, полици за пластична бања, држач з?

Полици со монтирани wallидови од кабилок 10 парчиња лепила туш лепило полица само лепило полици за туширање полици за полици за бања,

DEN 748.32

Пристапност
Залиха

ПП, ПВЦ Држач на тоалетот за тоалети : Направено од високо-класен материјал, нема да избледи и 'рѓа, и издржлив, не е лесен за паѓање. Пол за складирање на телефон : Лесен за инсталирање. Искористете го максимумот од сè и заштедете простор. Rack Roll Roll : Едноставниот изглед и исклучителната изработка го прават решетката за складирање поуникатно. Држач на ткиво за бања : решетката за складирање со голем капацитет ви помага брзо да го пронајдете она што ви треба без да потрошите време. Држете се на wallидната полица : решетката за бесплатно складирање на ноктите, не го повредува wallидот и не зазема простор. Држач на тоалетот за тоалети : Направено од високо-класен материјал, нема да избледи и 'рѓа, и издржлив, не е лесен за паѓање. Пол за складирање на телефон : Лесен за инсталирање. Искористете го максимумот од сè и заштедете простор. Rack Roll Roll : Едноставниот изглед и исклучителната изработка го прават решетката за складирање поуникатно. Држач на ткиво за бања : решетката за складирање со голем капацитет ви помага брзо да го пронајдете она што ви треба без да потрошите време. Држете се на wallидната полица : решетката за бесплатно складирање на ноктите, не го повредува wallидот и не зазема простор. Список на пакети 10 x Полици за складирање 10 x Налепници без нокти Карактеристики - Материјал : ПП, ПВЦ - Изработено од високо -класа материјал, нема да избледи и 'рѓа, и трајно, не е лесен за паѓање.

Параметри на производот

Слична стока