.

.

ДРЖАЧ ЗА Вентилатор ЗА Коса ДОИТОЛ Со Цилиндрична Чаша За Складирање Алуминиумски Спирален Држач За Фен За Коса Монтиран На Ѕид Решетка За Складирање На Фен За Чеш?

ДРЖАЧ ЗА Вентилатор ЗА Коса ДОИТОЛ Со Цилиндрична Чаша За Складирање Алуминиумски Спирален Држач За Фен За Коса Монтиран На Ѕид Решетка

DEN 1316.80

Пристапност
Залиха

СПИРАЛЕН ДИЗАЈН : структурата на држачот за фен за коса го држи фенот и го спречува неговото движење наоколу, и чаша за држење на пеглата за виткање/ зацрвстувањето за случајно да не се изгорите на неа СТАВКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ : овој организатор на фен за коса им овозможува на вашите алатки за нега на коса погодни за поставување мали предмети, организирани и лесни за наоѓање. За да можете да ги чувате сите ваши топли алатки за стилизирање и вашите чешли и четки. КОМПАТИБИЛЕН : овој држач за фен за коса е пренослив за сите и големини на фен за коса, Покрај фен за коса, може да се користи за држење други додатоци за бања рамно железо и виткање iron.in додаток на оние одлични уста или фокус. : Држачот за фен за коса усвојува напреден простор алуминиум со издржлива завршница отпорна на ' рѓа. Има оксидирана полирана завршница и издржливост во комбинација со елегантен, едноставен и модерен стил беспрекорно интегриран во речиси секој декор. ПОГОДЕН за бања : држач за фен за коса без Раце лесен за инсталирање, добар држач за фен за домаќинство или хотелска бања. Практично ќе се користи фен за коса по капење. Опис држачот за фен за коса е направен од вселенски алуминиум, отпорен на ' рѓа и издржлив. Исто така, може да се стави со чешел и алатка за бричење, заштедете повеќе простор.

Параметри на производот

Слична стока