.

.

ЛУОФДЦЛДДД Фати Бар, Безбедност На Потпирачот За Раце, Огради,Бања Туш Када Месинг, Полиран Хром Безбедност, Тоалет Против Лизгање Парапет, Оневозможени Постари Де?

ЛУОФДЦЛДДД Фати Бар, Безбедност На Потпирачот За Раце, Огради,Бања Туш Када Месинг, Полиран Хром Безбедност, Тоалет Против Лизгање Парапет,

DEN 2272.00

Пристапност
Залиха

Улога : Не Само За Огради За Кади, Туку И За Облека, Крпи Итн не Само За Бањи или Тушеви! Овие Потпирачи За Раце Можете Да ги Користите И Како Евтино И Едноставно Решение за Огради за Скали во Подрумот и Мансардата. Стабилна : Лентата За Фаќање На Товар-Бабрас Може Безбедно Да Поддржува Тешки Предмети Со Тежина до 200 Кг, Што Значително Го Намалува Ризикот од Лизгање и Паѓање и Обезбедува Поддршка за Секого, Ја Подобрува Стабилноста. Анти- 'рѓа : Третманите Против' рѓа и Оксидација се Одлични Во Отпорност на Корозија Останете Свежи во Секоја Екстремна Средина. Лесен За Инсталирање : Нашата Карактеристика На Лентата За Грабнувањепогоден Дизајн, Доаѓа со Завртките за Монтирање За Лесен За Инсталирање.Дизајнот Овозможува Лесна, Безбедна Инсталација Под Кој Било Аголинсталацијата Е Сѐ, Затоа Одвојте Време и Проверете дали Одите на Многу Цврста Површина За Да Го Држите Ова На Ѕидот. Предности : Лентата За Фаќање Е Изработена Од Издржлива Месинг Конструкција, Се Одликува Со Завршница Отпорна на Корозија За Да Обезбеди Трајни Перформанси и Беспрекорно Се Вклопува Со Речиси Секој Ентериер Декорстилските Крајни Капаци Го Кријат Хардверот за Монтирање За Чист, Беспрекорен Изглед. Улога : Не Само За Огради За Кади, Туку И За Облека, Крпи Итн. не Само За Бањи или Тушеви! Овие Потпирачи За Раце Можете Да ги Користите И Како Евтино И Едноставно Решение за Огради за Скали во Подрумот и Мансардата. Стабилна : Лентата За Фаќање На Товар-Бабрас Може Безбедно Да Поддржува Тешки Предмети Со Тежина до 200 Кг, Што Значително Го Намалува Ризикот од Лизгање и Паѓање и Обезбедува Поддршка за Секого, Ја Подобрува Стабилноста. Анти- 'рѓа : Третманите Против' рѓа и Оксидација се Одлични Во Отпорност на Корозија Останете Свежи во Секоја Екстремна Средина. Лесен За Инсталирање : Нашата Карактеристика На Лентата За Грабнувањепогоден Дизајн, Доаѓа со Завртките за Монтирање За Лесен За Инсталирање.Дизајнот Овозможува Лесна, Безбедна Инсталација Под Кој Било Аголинсталацијата Е Сѐ, Затоа Одвојте Време и Проверете дали Одите на Многу Цврста Површина За Да Го Држите Ова На Ѕидот. Предности : Лентата За Фаќање Е Изработена Од Издржлива Месинг Конструкција, Се Одликува Со Завршница Отпорна на Корозија За Да Обезбеди Трајни Перформанси и Беспрекорно Се Вклопува Со Речиси Секој Ентериер Декорстилските Крајни Капаци Го Кријат Хардверот за Монтирање За Чист, Беспрекорен Изглед.

Параметри на производот

Слична стока