.

.

Бања Кади Мост Послужавник Бамбус Бања Кади Прилагодливи Када Со Сапун Кутија Х1 Бања Послужавник Проширување 75-110см Бамбус Када Спа Декор Подарок

Бања Кади Мост Послужавник Бамбус Бања Кади Прилагодливи Када Со Сапун Кутија Х1 Бања Послужавник Проширување 75-110см Бамбус Када Спа Декор

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Луксузниот и практичен штанд за кади го прави капењето задоволство, така што ќе можете да имате искуство на ниво НА СПА дома Додека се капете, палите свеќи со арома, пиете вино и гледате видеа, во такво прекрасно искуство за капење може да се ужива само треба да поседувате бамбус када за Баби Ајкули. Повеќенаменскиот послужавник може да собере закуски, овошје, пијалоци, паметни телефони и таблети, миризливи свеќи и тоалети во исто време. Таквото моќно складирање, функционалност и практичност се дефинитивно за вас да се однесувате кон Себе или Да им дадете Најдобар подарок На пријателите. Дизајнот што може да се прошири од двете страни го прави овој послужавник погоден за повеќето кади. Должината на фиоката може да се продолжи од 75см на 110см. Прилагодете ја должината од двете страни за да ја направите фиоката постабилна на кадата. 100% еколошки природен бамбус и дрвени палети, водоотпорен и отпорен на мувла, издржлив и стабилен материјал. Дизајнот е концизен, стилски и убав. Едноставен изглед-мал, но уреден предмет обезбеди погодност за носење и поставување. Обезбедете висок квалитет на услугата кога се одмарате во бања. Багажникот за кади е направен од еколошки природен Бамбус, совршен избор за бања што може да ги постави книгата, телефонот, очилата и другите предмети кога уживате во времето за капење, еластичната страна ги прави да одговараат на секоја големина на кадата.

Параметри на производот

Material:
Bamboo
Color:
natural brown black
Overall size when Shrink:
75*23cm
Overall size when expand:
110*23cm
Application:
Removable tray can easily hold soap, shampoo, towel, razor, skin care products; cup holder can provide enough space for your tea, coffee, water or scented candles.
Package contents:
1 x Bathtub Stand:
2 x Removable Compartment:
1 x Soap Box:
Feedback et contact:
Your support and love are our greatest encouragement!:
If you have any questions about the product, please contact us. We have an excellent team and service, and we will respond promptly within 24 hours!:
Reminder:
Please post a comment before contacting us.
Слична стока