.

.

Диспензерот За Сапун Од Нерѓосувачки Челик Автоматска Индукциска Машина За Пена Стерилизација во Домаќинството и Диспензерот За Сапун Без Допир

Диспензерот За Сапун Од Нерѓосувачки Челик Автоматска Индукциска Машина За Пена Стерилизација во Домаќинството и Диспензерот За Сапун Без

DEN 2336.00

Пристапност
Залиха

1 Автоматски индукциски диспензер за сапун, школка од нерѓосувачки челик 304. Изработена од друга пластична обвивка, поубава и издржлива, нема потреба да се грижите за мувла или ' рѓа; капацитет од 600 мл. Соодветниот капацитет може да обезбеди доволен персонал на лице место. Постојат два начина за испуштање течност. Не само што може да се чувствува автоматски, туку може да се притисне и рачно без да се грижите дека нема да можете да го користите кога ќе се исклучи напојувањето. Течниот стил е посоодветен за јавни прилики. Погоден за училишта, трговски центри, болници, хотели и други места. Може да се инсталира без дупки за дупчење. Обезбедени се бесплатни завртки за дупки за монтирање. Овие завртки нема да го оштетат вашиот ѕид и лесно се инсталираат; визуелен дизајн на прозорецот. Информирајте ги за моментално користениот средство за дезинфекција на рацете. Два режими на напојување. 5 батерии или полначи се директно наполнети (не се вклучени во производот). Пакетот вклучува : 2 завртки, 1 склопна задна плоча, 1x англиски прирачник, 1x дозер за сапун што капе. Прашања кои бараат внимание : 1. Овој производ не вклучува батерија и полнач, ве молиме проверете сами; 2. Не чистете ја внатрешноста на производот со вода за да избегнете горење на плочката; 3. Овој производ не содржи средства за дезинфекција на рацете;. Автоматски индукциски диспензер за сапун, школка од нерѓосувачки челик 304. Изработена од друга пластична обвивка, поубава и издржлива, нема потреба да се грижите за мувла или ' рѓа; капацитет од 600 мл. Соодветниот капацитет може да обезбеди доволен персонал на лице место. Постојат два начина за испуштање течност. Не само што може да се чувствува автоматски, туку може да се притисне и рачно без да се грижите дека нема да можете да го користите кога ќе се исклучи напојувањето. Течниот стил е посоодветен за јавни прилики. Погоден за училишта, трговски центри, болници, хотели и други места. Може да се инсталира без дупки за дупчење.

Параметри на производот

Слична стока