.

.

Секој дизајн 12 парчиња Школка За Туширање Куки За Завеси Морски Коњ Морска Ѕвезда Морска Морска Ѕвезда Декоративна Смола Закачалка За Завеси Куки За Океански Сушт?

Секој дизајн 12 парчиња Школка За Туширање Куки За Завеси Морски Коњ Морска Ѕвезда Морска Морска Ѕвезда Декоративна Смола Закачалка

DEN 191.84

Пристапност
Залиха

КВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ : Еден сет вклучува 12 уникатни куки во 3 дизајни Изработени се од материјал од железо и смола, кој е исклучително издржлив и отпорен. ГОЛЕМИНА НА ПРОИЗВОДОТ : нашата кука за туширање мери околу 18х9, 5х7, 3см/7, 1х3, 7х2, 9инчи. Ќе одговара на повеќето шипки за завеси за туширање, што ги прави овие куки за туширање многу практични. ИСТОК ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Едноставно провлечете ги дупчињата за завеси за туширање и мамурлакот за туширање многу брзо и лесно. Лесно е влечење за да се затвори и отвори целата завеса. Овие куки за завеси за туширање ќе работат совршено со вашата завеса за туширање. МОДЕН ДИЗАЈН : видови уникатен дизајн за да бидете сигурни дека секој може да ги најде вашите омилени куки за завеси за туширање, прекрасниот дизајн може да ја украси вашата прачка за туширање и бања. ШИРОКА ПРИМЕНА : уникатните куки за завеси за туширање со дизајн се многу погодни за вашиот господар, гостин или семејна бања, креативен и симпатичен изглед додадете допир на дизајн во вашиот простор, поткрепен со трајна функционалност.

Параметри на производот

Слична стока