.

.

5 парчиња жилет кади за заби за заби- бесплатна чешел чешел автоматска монтирана бања електрична за заби четка за заби, бричење на wallид, монтиран за складирање, мулт?

5 парчиња жилет кади за заби за заби- бесплатна чешел чешел автоматска монтирана бања електрична за заби четка за заби, бричење

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Стенд за паста за заби : Нема дупки за вежбање, не се потребни алатки и нема остаток на wallидот по отстранувањето Држач за паста за заби поставен на wallид : Stand Razor. Може да ја организирате бањата. Не можете да чувате четки за заби, но и тоалети. Држач за четкичка за заби за бања : држач за четки за заби за лепило, лесен за инсталирање на мазни површини, како што се стакло, керамички плочки. Држач за четкичка за заби : решетката за четки за заби и лепливи прилепувања поставени со wallидови се одделени, што го прави погодно за чистење. Држач за орална четка за заби : Ја одржува вашата соба и бања чиста и уредна. Стенд за паста за заби : Нема дупки за вежбање, не се потребни алатки и нема остаток на wallидот по отстранувањето. Држач за паста за заби поставен на wallид : Stand Razor. Може да ја организирате бањата. Не можете да чувате четки за заби, но и тоалети. Држач за четкичка за заби за бања : држач за четки за заби за лепило, лесен за инсталирање на мазни површини, како што се стакло, керамички плочки. Држач за четкичка за заби : решетката за четки за заби и лепливи прилепувања поставени со wallидови се одделени, што го прави погодно за чистење. Држач за орална четка за заби : Ја одржува вашата соба и бања чиста и уредна. Список на пакувања 1 x wallид држач за паста за заби 1 x Карактеристики на налепница на лепило- Големина : Околу 13.

Параметри на производот

Слична стока