.

.

Нешо Метал Ротациони Датотеки 6мм Стебло Волфрам Карбид Брус Бит Дијаметар 2,6-6,3 мм Абразивни Алатки За Резба на Дрво 1 парчиња

Нешо Метал Ротациони Датотеки 6мм Стебло Волфрам Карбид Брус Бит Дијаметар 2,6-6,3 мм Абразивни Алатки За Резба на Дрво 1 парчиња

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Комбинирана Вежба Ротационата датотека од легура на карбид е неопходна напредна алатка за монтирање и мувла, нејзината карактеристика е замена за рачката на ременот мало тркало за мелење и загадувањето без прашина, работниот век е еднаков на неколку стотици рачки на ременот мало тркало за мелење, ефикасноста на обработката се подобрува над 5 пати, под степенот на абразивна обработка НА цврстина HRC70 секој метал и неметалниот метал, мелење грубоста на површината може да стигне до рал.6, погодност сфаќа, користете за да бидете едноставни, безбедни. Комбинирана Вежба. Ротационата датотека од легура на карбид е неопходна напредна алатка за монтирање и мувла, нејзината карактеристика е замена за рачката на ременот мало тркало за мелење и загадувањето без прашина, работниот век е еднаков на неколку стотици рачки на ременот мало тркало за мелење, ефикасноста на обработката се подобрува над 5 пати, под степенот на абразивна обработка НА цврстина HRC70 секој метал и неметалниот метал, мелење грубоста на површината може да стигне до рал.6, погодност сфаќа, користете за да бидете едноставни, безбедни. Комбинирани Ротациони Датотеки со Дупчалка 6мм Волфрам Карбид Брус Дијаметар На Битот 2,6-6,3 мм Абразивни Алатки За Резба На Дрво 1 парчиња апликација : употребата на ротирачка датотека од легура на карбид е исклучително распространета, се применува во производството на обработка на мувла.

Параметри на производот

Type:
RAR
Material:
Carbide
Shank:
6mm
Flute:
Single Cut
Package Including:
1pc Rotary Burrs :
Слична стока