.

.

Битс за вежбање на челик luvuokye Спирална флуидна чекори обложена HSS јадро на вежба за спирална спирална спирална жлеб чекори за вежбање бит поставена алатка за напој?

Битс за вежбање на челик luvuokye Спирална флуидна чекори обложена HSS јадро на вежба за спирална спирална спирална жлеб чекори за вежбање

DEN 1612.00

Пристапност
Залиха

Идеално за дупчење во метал, дрво и пластика Одлична издржливост и острина за помалку триење и поладно трчање. Ова е еден вид HSS челик со голем чекор, вежба за вежбање титаниум, фиксирана секач за мелење на дупки. Изработено е од висококвалитетен челик HSS и обложен со титаниум за да се намали триењето и топлината. Многу погоден за сечење дупки во разни материјали, вклучувајќи челик, месинг, дрво, пластика, итн. Материјал : челик со голема брзина (HSS). Идеално за дупчење во метал, дрво и пластика. Одлична издржливост и острина за помалку триење и поладно трчање. Ова е еден вид HSS челик со голем чекор, вежба за вежбање титаниум, фиксирана секач за мелење на дупки. Изработено е од висококвалитетен челик HSS и обложен со титаниум за да се намали триењето и топлината. Многу погоден за сечење дупки во разни материјали, вклучувајќи челик, месинг, дрво, пластика, итн. Материјал : челик со голема брзина (HSS).

Параметри на производот

Type:
Step drill
Material:
High Speed Steel (HSS)
Coating:
Titanium coating
size:
4-32mm (4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm, 22mm, 24mm, 26mm, 28mm, 30mm, 32mm):
4-20mm (4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm):
4-12mm (4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm):
note:
Due to manual measurement, please allow an error of 1-3mm.:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the project.:
Package Included:
HSS step drill set:
Perfect for DIY projects and household maintenance and repair. :
Слична стока