.

.

Sewacc Декоративен тркалезен додаток со хартиена starвезда мини занаетчиска дупка Бред Панч материјал за замена на метални обликувања во форма и занаетчиски занаети з?

Sewacc Декоративен тркалезен додаток со хартиена starвезда мини занаетчиска дупка Бред Панч материјал за замена на метални обликувања

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Држач на хартија за клип : Едноставно е во дизајнот, но многу практично во употреба, што ви носи голема погодност Декоративни прицврстувачи за легура на хартија : Се произведува со професионална технологија за да се обезбеди производот и може да работи долго време. Занаетчиство на легури : Дизајн и во исклучителна изработка. Најдобрата замена за вашата стара, скршена. Занаетчиство на легури : Различни комбинации во стил за да се задоволат различни потреби. Бредс за занаетчиство на хартија : Одличен рачно изработен занаетчиски занаетчии Бредс, може да ја култивира практичната способност на децата и интелигенцијата на мозокот. Список на пакети 400 X BRADS 1 X HOLE PUNCHER карактеристики - Овие занаетчиски сврзувачки елементи за занаетчиски бродови се направени од стабилни, мазни и лесни за користење на сврзувачки елементи на Brads. -Материјал : легури за занаетчиство за хартија -големина : 13.16x0 мини Бредс 6мм. - Може да ја култивира практичната способност на Кид и е ефикасен начин за развој на Brads за книги за разузнавање на децата.

Параметри на производот

Слична стока