.

.

Безжични електрични ножици, ножици за електрична ткаенина, USB полнење електрични кутии за шиење на кутии за шиење на теписи за сечење тепих за сечење ткаенина кожа ?

Безжични електрични ножици, ножици за електрична ткаенина, USB полнење електрични кутии за шиење на кутии за шиење на теписи за

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Ергономска рачка : Оваа електрична ножици има ергономски дизајн на рачката, што обезбедува лесна контрола и удобен зафат Широка примена : Оваа безжична ножици може лесно да се намали ткаенината, кожа, тепих, метал, хартија, брановидна табла, пластика, хартија за завиткување, итн. USB полнење : Овој ножици за електрична ткаенина усвојува батерија што може да се полни што може да се наполни преку USB кабел. Не е потребна дополнителна батерија. Висока безбедност : Овој секач за електрични кутии може лесно да се управува. Нема потреба да продолжите да го држите копчето за безбедност! Само притиснете напред и ослободете. Вашите ножици ќе останат напојувани додека не го притиснете копчето повторно за да го исклучите. Алуминиумска легура : Оваа електрична ножици за безжични мрежи се изработени од алуминиумски легура, кој е здрав и издржлив. Ергономска рачка : Оваа електрична ножици има ергономски дизајн на рачката, што обезбедува лесна контрола и удобен зафат. Широка примена : Оваа безжична ножици може лесно да се намали ткаенината, кожа, тепих, метал, хартија, брановидна табла, пластика, хартија за завиткување, итн. USB полнење : Овој ножици за електрична ткаенина усвојува батерија што може да се полни што може да се наполни преку USB кабел. Не е потребна дополнителна батерија. Висока безбедност : Овој секач за електрични кутии може лесно да се управува. Нема потреба да продолжите да го држите копчето за безбедност! Само притиснете напред и ослободете.

Параметри на производот

Item Type:
Electric Scissors
Material:
Aluminium Alloy
Product Specifications:
1 Set
Product Application:
Household Use
Application Scope:
Most Scenarios
Battery Type:
Lithium Battery (Inbuilt Battery Included)
Battery Model:
18650
Battery Capacity:
1500mAh
Product Size:
Approx. 26cm / 10.2in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
Package List:
1 x Electric Scissors:
1 x Scissors Head:
1 x USB Cable:
1 x User Manual:
2 x Screw:
1 x Hex Wrench:
Слична стока