.

.

Микански снегулки со природна боја, позлатени снегулки, сјајни снегулки од мика, лисја од микани снегулки, буци сјајни неправилни чипови за уметност за нокти Епокс?

Микански снегулки со природна боја, позлатени снегулки, сјајни снегулки од мика, лисја од микани снегулки, буци сјајни неправилни чипови за

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Забелешка : Гроздобер изглед, заради природниот материјал за мика, чиповите се малку сиви во боја - но тоа е сјајна; сликата е ажурирана на 24 февруари, а бојата е скоро близу до вистинската работа Можете да купите лесно. Квалитетен материјал : Изработено од природен микан камен, целосно безопасен за допир на кожата, не е лесно да се скрши под печатот. Сјајна и безбедна : Сјајна сјајна текстура на сјај може да го направи вашиот занаетчиски производ поубав, изгледа сјајно по изглед под светлината, нема да избледи или оксидира, без остар раб, безбеден за употреба, кои се вистински исечени природни мика. Боја и големина : Снежана; приближно. Големина од 2мм-4мм, форма на неправилни снегулки, погодна за повеќето занаетчиски проекти. Околу 120гр во тежина. Широка апликација : Овие сјајни сјајни микани снегулки можат да се применат за многу DIY -проекти, како што се уметност за нокти, правење случаи на мобилни телефони, правење накит, белешки, честитки, епоксидни калапи и повеќето производи за украсување и полнење. Меки снегулките не само што можат да донесат модерен и елегантен изглед, исто така, да ги натераат вашите предмети да се истакнуваат од толпата. Забелешка : Гроздобер изглед, заради природниот материјал за мика, чиповите се малку сиви во боја - но тоа е сјајна; сликата е ажурирана на 24 февруари, а бојата е скоро близу до вистинската работа. Можете да купите лесно. Квалитетен материјал : Изработено од природен микан камен, целосно безопасен за допир на кожата, не е лесно да се скрши под печатот. Сјајна и безбедна : Сјајна сјајна текстура на сјај може да го направи вашиот занаетчиски производ поубав, изгледа сјајно по изглед под светлината, нема да избледи или оксидира, без остар раб, безбеден за употреба, кои се вистински исечени природни мика. Боја и големина : Снежана; приближно. Големина од 2мм-4мм, форма на неправилни снегулки, погодна за повеќето занаетчиски проекти.

Параметри на производот

Material:
Natural mica
Color:
Snow White
Size:
Approx. 2mm-4mm
Features:
1.Made of natural mica:
2.Not easy to fade, no sharp edges, shimmery appearance:
3.Each broken mica pieces for crafts were irregular shaped, enhance the art appeals:
4.Dazzling shimmer would make a beautiful visual impression to your DIY craft:
5.Excellent for any kinds of decoration such as Filling resin product,nail art, art work, decoration products, decorating epoxy edge, scrapbooking. creation, jewelry making and much more.:
It’s can create a rich looking masterpiece:
Warm Warning:
These mica Flakes is non-edible, can NOT be used to decorate cake, ice-cream,pastry, drinks or food. :
Слична стока