.

.

Комплет за торбички за шиење на кожа Cridoz 35 парчиња со 4мм за шиење на шипка за шиење, алатки за шиење кожни, восочени нишки и игли за шиење со големи очи за проекти за ?

Комплет за торбички за шиење на кожа Cridoz 35 парчиња со 4мм за шиење на шипка за шиење, алатки за шиење кожни, восочени нишки и игли за шиење

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Комплет за шиење на кожа од 35 парчиња : Комплет за алатки за шиење на кожа Cridoz вклучува 4pcs 4mm зашивање за шиење на пронг (1 prong/ 2 prong/ 4 prong/ 6 prong), 8 ролни во боја на восок, 1 AWL, 1 алатка за пирсирање за шиење на кожени шиење, 1 шиење за шиење, 1 Мерење на лента и игли за шиење со големи очи, одлично за loversубителите на кожа занаетчии или почетници 4мм шилести зашивање : Направено од бел челик со добро полски, кожен удар за шиење е издржлив и мазен, удобен за држење и корисен за брзо и напорно удирање со остар ромбски заб. Тема за восок за шиење на рацете : 150 D восочена кожна конец, лесна, преносна, силна и издржлива за употреба. Дојдете со 8 бои и секоја ролна приближно.33 јарди, вкупно 264 јарди. Дополнителни игли за шиење : Овој комплет за кожни алатки доаѓа со најразлични игли кои вклучуваат заматени и остри игли во различни должини. Иглите со големо око се изработени од не'рѓосувачки челик, доволно цврсти за работа со кожа, поправка на густа облека или чевли, винил тапацир. Кожни алатки за шиење : Алатките за пригодно AWL и пирсинг можат да се користат за да копаат дупки, да изберете јазол и да го олабавите јазолот, и може да се исклучи, тесна линија, соблекување, крик, тркалање, линии, заптивки, горе исечени, идеални алатки за шиење на кожа . Комплет за шиење на кожа од 35 парчиња : Комплет за алатки за шиење на кожа Cridoz вклучува 4pcs 4mm зашивање за шиење на пронг (1 prong/ 2 prong/ 4 prong/ 6 prong), 8 ролни во боја на восок, 1 AWL, 1 алатка за пирсирање за шиење на кожени шиење, 1 шиење за шиење, 1 Мерење на лента и игли за шиење со големи очи, одлично за loversубителите на кожа занаетчии или почетници.

Параметри на производот

Слична стока