.

.

Qiilu 5pcs заптивки за печатење восочни стапчиња за запечатување на гроздобер роденденски картички за покана за венчавки

Qiilu 5pcs заптивки за печатење восочни стапчиња за запечатување на гроздобер роденденски картички за покана за венчавки

DEN 1534.40

Пристапност
Залиха

Идеално за украсување на коверти, парцели, картички за покани и погодни за хоби, занаетчиски проекти, покани за свадба и забави Запечатување на восок Не е лепен, откако ќе се заглави на ковертите, нема да се држи на печатот на заптивката и шемата ќе се покаже јасно. Восок за запечатување на печати погоден за пиштол за лепак со стандардна големина, но ако немате пиштол за лепак, можете да исечете малку од него и да го ставите во специјалната лажица, а потоа да отпуштите свеќа за загревање на лажицата, откако восокот ќе се топи, Спуштајќи го на писмото или картичката за покана. Шарен восок за запечатување 10 различни бои може да биде за да изберете, боите се многу убави и деликатни, само изберете ја бојата што ви се допаѓа. Вклучен пакет : 5 x запечатувачки восочни стапчиња 10 Факултативни бои : бургунд, црна, слонова коска, светло зелена, розова, виолетова, црвена, бронза, злато, сребро. Идеално за украсување на коверти, парцели, картички за покани и погодни за хоби, занаетчиски проекти, покани за венчавки и забави2. Тој не е лепен, откако беше заглавен на ковертите, нема да се држи на печатот на заптивката и шемата ќе се покаже јасно 3. Погоден за пиштол за лепак со стандардна големина, но ако немате пиштол за лепак, можете да исечете малку од него и да го ставите во специјалната лажица, а потоа да отпуштите свеќа за загревање на лажицата, откако восокот ќе се топи, испуштајќи го на писмото или картичката за покана4. 10 различни бои би можеле да изберете од вас, боите се многу убави и деликатни, само изберете ја бојата што ја сакате5. Package Included : 5 x Sealing Wax Sticks 10 Optional Colors : Burgundy, Black, Ivory white, Light green, Pink, Purple, Red, Bronze, Gold, Silver Specification : Description : Our sealing wax is perfect for decorating envelopes, parcels or invitation cards, Многу е лесен за употреба и имаме 10 различни бои би можеле да изберете од вас, само изберете ја бојата што ви се допаѓа.

Параметри на производот

Description:
Our sealing wax is perfect for decorating envelopes, parcels or invitation cards, it is very easy to use and we have 10 different colors could be for you to choose from, just choose the color you like. It is also non-stick, after being stuck on the envelopes, it won't stick on the seal stamp and the pattern will show clearly. So it is really a practical sealing wax, if you need one like this, come on and choose ours!:
Features:
Ideal for decorating envelopes, parcels, invitation cards, and suitable for hobby, craft projects, wedding and party invitations.:
It is non-stick, after being stuck on the envelopes, it won't stick on the seal stamp and the pattern will show clearly. :
Suitable for standard size glue gun, but if you don't have the glue gun, you can cut up little of it and put it in the special spoon, then firing candle to heating the spoon, after the wax is melting, dropping it on the letter or invitation card.:
10 different colors could be for you to choose from, colors are very beautiful and delicate, just choose the color you like.:
Specifications:
Condition:
100% Brand New
Material:
Wax
Color:
Слична стока