.

.

Здраво хартија за картички за зимско списание

Здраво хартија за картички за зимско списание

DEN 84.48

Пристапност
Залиха

0,99 Хартија за картички за списанија. Хартија за картички за списанија. Прекрасната хартија за моделирање на Ехо Парк е отпечатена од обете страни и е совршена за картички, распоред, чување на меморија и сите видови на занаетчиство на хартија! Секоја индивидуална хартија се печати на високо квалитетен, 65# покритие и е без киселина и лигнин.

Параметри на производот

Слична стока