.

.

Крајно облик на кожа сечење на кожа, легура челик акрилен удар за занаетчиска алатка за занаетчиски калап, 55 x 42mm / 2.17 x 1,65in Алатка Дел, околу 1% грешка, за гума од харти?

Крајно облик на кожа сечење на кожа, легура челик акрилен удар за занаетчиска алатка за занаетчиски калап, 55 x 42mm / 2.17 x 1,65in Алатка

DEN 348.64

Пристапност
Залиха

Материјал : Умирање од кожа од кожа усвојува премија од легура и акрилни материјали, не е лесен за кршење и има добра издржливост за долга употреба Алатка за удирање : Со грешка од околу 1%, Die Cuting Cuting е во состојба да работи во комбинација со сетот за алатки за удар, кожниот секач овозможува поголема работна ефикасност. Широка алатка : Со 55 x 42mm / 2.17 x 1,65in дел од алатката, се сече кожа од кожа може да се примени за сечење на кожен производ, како што се паричник и појас, обработка на DIY, картон, итн. Убав дизајн : Усвојува шема на форма на крава, сечење на кожа умира Подобро ќе го манифестирате вашето уметничко дело, како и додавајќи поголема флексибилност на вашето занаетчиство. Паметно сечење : Со брзо и едноставно сечење, кожа за сечење на кожа ветува чисти исечени рабови, што во голема мерка ќе ја олесни последователната обработка. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за сечење на кожа за сечење на кожа : легура челик, акрилик.

Параметри на производот

Item Type:
Leather Cutting Die
Product Material:
Alloy steel, acrylic.
Tool Part Size:
Approx. 55 x 42mm / 2.17 x 1.65in
Error:
About 1%.
Scope of Use:
Used for cutting leather products such as wallets and belts, DIY processing, cardboard, rubber, plastic, clay, wood, layered fabrics, etc.
How to Use:
Open the package and take out the product for use. :
Package List:
1 x Leather Cutting Die:
Note:
It is not recommended to hit the mould with a metal hammer, which may cause damage. :
Слична стока