.

.

Gretd 26pcs кожа занаетчиски занаетчиски алатки за шиење кожни дупки за шиење кожа за шиење восочна нишка и игла и игла

Gretd 26pcs кожа занаетчиски занаетчиски алатки за шиење кожни дупки за шиење кожа за шиење восочна нишка и игла и игла

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Материјал : Направено од сигурни материјали Игли за шиење не се лесни за кршење, не е лесно да се 'рѓа, долг животен век. Исклучително шиење на шиење со удобна рачка, преносна, нема да се чувствува уморна по долгогодишна употреба. Основен комплет за поправка на тапацир : Професионален комплет за шиење за поправка на кожа за кожни занаетчиски материјали, што се користи за кожено шиење, сечење на облик на бел, и кожа за поправка на шиење за шиење. Многу удобно за допир, здрав и издржлив и долг животен век. Алатки за шиење со кожа DIY кожни занаетчиски алатки за рачно зашивање поставено со комплет за восочен конец на конец. Материјал : Направено од сигурни материјали. Игли за шиење не се лесни за кршење, не е лесно да се 'рѓа, долг животен век. Исклучително шиење на шиење со удобна рачка, преносна, нема да се чувствува уморна по долгогодишна употреба. Основен комплет за поправка на тапацир : Професионален комплет за шиење за поправка на кожа за кожни занаетчиски материјали, што се користи за кожено шиење, сечење на облик на бел, и кожа за поправка на шиење за шиење. Многу удобно за допир, здрав и издржлив и долг животен век. Алатки за шиење со кожа DIY кожни занаетчиски алатки за рачно зашивање поставено со комплет за восочен конец на конец. Материјал : Направено од сигурни материјали. Игли за шиење не се лесни за кршење, не е лесно да се 'рѓа, долг животен век. Исклучително шиење на шиење со удобна рачка, преносна, нема да се чувствува уморно по долгогодишна употреба. удобно за допир, здрав и издржлив, и долг животен век на услугата. Спецификација : Категорија : Кожа за шиење Китколор : Како што е прикажано прикажување на слики : 1 x ножици1 x 55yd црна восочена нишка1 x 55yd бел восок нишка1 x 55yd кафе восок со нишки 1 x 55yd пловејќи бело Thread9 x тапи игли во чиста шише3 x 7cm кожа триаголни иглички1 x 55yd темно сива восочена нишка1 x 55yd светло каки восочен навој1 x 55yd Темно кафе восочен нишка1 x 55yd Темно кафеава восочена нишка1 x 55yd Природна боја волакнеше конец4 x 4mm Фондажана Прон.

Параметри на производот

Category:
leather sewing kit
Color:
as pictures show
Package Included:
1 x scissors:
1 x 55yd Black waxed thread:
1 x 55yd White waxed thread:
1 x 55yd Coffee waxed thread:
1 x 55yd Floating white thread:
9 x Blunt needles in clear bottle:
3 x 7cm Leather triangular needles:
1 x 55yd Dark Gray waxed thread:
1 x 55yd Light Khaki waxed thread:
1 x 55yd Dark Coffee waxed thread:
1 x 55yd Dark Brown waxed thread:
1 x 55yd Natural Color waxed thread:
4 x 4mm leathercraft prongs set (1+ 2+ 4+ 6 prongs):
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your.:
Leathercraft Tools Kit, Leather Working Tools and Supplies, Leather Craft Stamping Tools, Rivets Tools, Stitching Groover, Prong Punch, Leather Working Saddle Making Tools :
Слична стока