.

.

Облик на гитара силиконска свеќа модерни калапи за восок од восок од сапун DIY свеќи рачно изработени мувла, рачни занаети за украси за домашни забави ai li wei

Облик на гитара силиконска свеќа модерни калапи за восок од восок од сапун DIY свеќи рачно изработени мувла, рачни занаети за украси за

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Калапи за гитара кутии, мазни и еднократно, лесен за употреба, така што готовиот производ е лесен за полетување од Проucирната боја ви овозможува јасно да ја видите внатрешноста. Исто така одличен подарок за пријателите и вашите деца кои се заинтересирани за рачно изработени занаетчиски работи. Кутијата со калапи може да се користи за складирање на обетки, прстени, монети, клуч. Треба само да се спуштате од после целосно излечениот. Додека ја одржува својата форма, можете лесно да го ослободите вашиот од, да ви дадете прекрасно занаетчиско искуство. Силиконот е компатибилен со повеќето материјали од смоли, како што се смола, цементна глина, полиестерска смола, лепак, сапун, итн. Калапи за гитара кутии, мазни и еднократно, лесен за употреба, така што готовиот производ е лесен за полетување од. Проucирната боја ви овозможува јасно да ја видите внатрешноста. Исто така одличен подарок за пријателите и вашите деца кои се заинтересирани за рачно изработени занаетчиски работи. Кутијата со калапи може да се користи за складирање на обетки, прстени, монети, клуч. Треба само да се спуштате од после целосно излечениот. Додека ја одржува својата форма, можете лесно да го ослободите вашиот од, да ви дадете прекрасно занаетчиско искуство. Силиконот е компатибилен со повеќето материјали од смоли, како што се смола, цементна глина, полиестерска смола, лепак, сапун, итн. Опис : -Гоитар кутии калапи, мазни и еднократно, лесен за употреба, така што готовиот производ е лесен за полетување од. Додека ја одржува својата форма, можете лесно да го ослободите од, да ви дадете прекрасно занаетчиско искуство.-Силиконот е компатибилен со повеќето материјали од смоли, како што се смола, цементна глина, полиестерска смола, лепак, сапун, итн.

Параметри на производот

-Material:
Silicone
Size Chart:
Size
Big Guitar Body 26.6×11.5×2.3cm/10.47×4.53×0.91inch:
Package Includes:
1 Set Storage Box
Note:
1.Please allow slightly error due to manual measurement.
2.Due to the difference between different monitors,the picture may not reflect the actual color of the item.Thank you!:
3.Wish you a wonderful on-line shopping!:
Dear, our products are delivered within 7 days at the fastest, usually within 7-14 working days, and we provide a 30-day unsatisfactory money-back guarantee service:
If as a gift for girlfriend, friend, lover, classmate teacher, girl, please contact me and I will use the gift wrapping for you to ship :
Слична стока