.

.

Yoption 5 парчиња лепак за запечатување на пиштол восочни стапчиња за печат за восок, одлично за покани за венчавки, картички, коверти, пакувања за вино, завиткување на ?

Yoption 5 парчиња лепак за запечатување на пиштол восочни стапчиња за печат за восок, одлично за покани за венчавки, картички, коверти, пакувања

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

【Пакетот вклучува】 5 пакувања за запечатување на пиштол за запечатување на пиштол за пиштол од бакарен злато, обезбедете одличен начин за правење количина на заптивки за покани за венчавки 【Дијаметар за запечатување на восочни стапчиња】 135мм/5,31 ”должина x 11mm/0,43” дијаметар. Секој стап може приближно да направи 12-15 пломби. 【Лесен за употреба】 Овој восок за запечатување може да се стопи без пламен, користете го со голем стандарден пиштол за лепак од 0,44 " Печат со леден пакет пред печат, ќе се олади брзо и восокот нема да се држи до вашиот печат. 【Мулти апликација】 Погоден за запечатување и украсување на покани за венчавки, писма, коверти, честитки, занаети, обвивки за завиткување, шише со вино и Други занаетчиски проекти. 【Карактеристики】 Со мазна површина, лесно се топи и суво брзо што се лесни за употреба, а не е лесно да се пробијат под надворешната сила. 【Пакетот вклучува】 5 пакувања за запечатување на пиштол за запечатување на пиштол за пиштол од бакар злато, обезбедете одличен начин за правење количина на заптивки за покани за венчавки. 【Големина на запечатување на восочни стапчиња】 135мм/5,31 ”должина x 11mm/0,43” дијаметар. Секој стап може да направи 12-15 заптивки. 【Лесен за употреба】 Овој запечатен восок може да се стопи без пламен, Користете го со голем стандарден пиштол за лепак од 0,44 ". Ако планирате да запечатите десетици коверти. За да го избегнете восокот заглавен на печатот, може да го разладите вашиот печат со мраз пакет пред печат, ќе се олади брзо и восокот нема да се држи до вашиот печат. 【Мулти апликација】 Погоден за запечатување и украсување на покани за венчавки, писма, коверти, честитки, занаети, завиткување на подароци, шише со вино и други занаетчиски проекти.

Параметри на производот

Color:
Copper Gold
Size:
5.3''*0.43''
Packing included:
5 Pieces Glue Gun Sealing Wax Sticks
How to use:
1.Insert the wax stick into the glue gun to heat up.:
2.Once the glue gun is ready, release the desired amount of wax onto the surface/item ready to seal.:
3.Place your stamp on the melted wax and remove the stamp after the wax has completely cooled down.:
Friendly reminder:
Pls chill your seal stamp on the ice or with ice pack before stamping, it will be cool down quickly and the wax will not stick to your stamp. :
Слична стока