.

.

Magiclulu diy мозаик камен 200g Мешана боја Неправилна мозаична плочка DIY мозаик Декоративни плочки Неправилни керамички мозаични плочки за занаетчиски плочи за занаетчи?

Magiclulu diy мозаик камен 200g Мешана боја Неправилна мозаична плочка DIY мозаик Декоративни плочки Неправилни керамички мозаични плочки за

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Направено од керамички материјал, издржлив и шарен Мозаичните плочки имаат различни неправилни форми за да одговараат на вашите различни потреби. Светло обоена и уникатно обликувана, овие мозаични плочки се погодни за украсување на најразлични предмети. Често се користи за украсување wallsидови, садови за цвеќиња, врвови на маса, итн. За да се направи уникатен и креативен. Совршено за надавање на семејство и пријатели кои ги сакаат креациите на DIY за да им се забавуваат. Направено од керамички материјал, издржлив и шарен. Мозаичните плочки имаат различни неправилни форми за да одговараат на вашите различни потреби. Светло обоена и уникатно обликувана, овие мозаични плочки се погодни за украсување на најразлични предмети. Често се користи за украсување wallsидови, садови за цвеќиња, врвови на маса, итн. За да се направи уникатен и креативен. Совршено за надавање на семејство и пријатели кои ги сакаат креациите на DIY за да им се забавуваат. Опис, мозаичните плочки се изработени од високо квалитетни керамички материјали, кои се издржливи и шарени. Со најразлични неправилни форми, погодни за вашите различни потреби.

Параметри на производот

Слична стока