.

.

Прилагодлив нож за резба, кожна вртлива кожа за вртење на кожени нож, прилагодливо сечило за сечирање на челик за сечење кожа за работа

Прилагодлив нож за резба, кожна вртлива кожа за вртење на кожени нож, прилагодливо сечило за сечирање на челик за сечење кожа за работа

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Анти-лизгање се справува со дизајн, исклучителен изглед, остар измет и силна цврстина Направено од метал, издржлив е да се користи и удобно за ракување. Лежиштето на ротација може да биде прилагодливо за да се промени должината на алатката. Willе биде одлична алатка кога ќе направите кожен занает. Директното сечило е со голема цврстина и отпорност на корозија. Анти-лизгање се справува со дизајн, исклучителен изглед, остар измет и силна цврстина. Направено од метал, издржлив е да се користи и удобно за ракување. Лежиштето на ротација може да биде прилагодливо за да се промени должината на алатката. Willе биде одлична алатка кога ќе направите кожен занает. Директното сечило е со голема цврстина и отпорност на корозија. Спецификација : Опис : Овој нож за вртење на кожа е изработен од челик со висок квалитет на алатка и има сечило, гуга во форма на У и прилагодлива рачка. Во зависност од вашите потреби, можете да ја прилагодите должината и аголот на за да создадете извонредни дела. Одлично е за кожен занает DIY да работи и може да се користи и за почетници и за професионалци кои работат со кожа. Изработени од челик со алатки, издржливо е да се користи и удобно за ракување.

Параметри на производот

Description:
This leather swivel knife is made of high quality tool steel and It features an blade, an u-shaped gouge and an adjustable handle. Depending on your needs, you can adjust the length and the angle of to create outstanding works. It is great for leather craft DIY working and can be used for both beginners and professionals leather working.:
Features:
Made of tool steel, it is durable to use and comfortable to handle.:
Rotation bearing can be adjustable to change the length of the tool.:
Straight blade is of high hardness and corrosion resistance.:
Anti-slip handles design,exquisite appearance,sharp prong and strong hardness.:
It will be a great tool when you do leather craft.:
Specifications:
Material:
Tool steel
Color:
As pictures show
Size:
1.3 x 8.3cm / 0.51 x 3.26
Quantity:
1
Weight:
47g(approx.)
Package Includes:
1 x Leather Swivel Knife:
1 x Wrench:
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calib ed same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Слична стока