.

.

НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА Кондензатор Радијатор Ладење Вентилатор Собранието 12V Тивка Опе јон АБС Замена За Зајакот 2006-2009

НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА Кондензатор Радијатор Ладење Вентилатор Собранието 12V Тивка Опе јон АБС Замена За Зајакот 2006-2009

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

[Опсег на примена] : склопот на вентилаторот за ладење на радијаторот на кондензаторот е професионално произведен и е одлична замена за Зајакот 2006 ‑ 2009 година [Лесен за инсталирање] : вентилаторот за ладење на електричниот кондензатор е лесен за инсталирање, без сложени алатки, удобен за употреба и заштедува време. [ Повеќе предности] : вентилаторот за ладење на радијаторот со двоен кондензатор има карактеристики на сигурен, опционален јон со високи перформанси и минимална емисија на бучава. [и стабилност] : арматурата на моторот обезбедува стабилен опционал на моторот и обезбедува силна заштита од деструктивни врвови на струја и пренапон. [Издржливост] : вентилаторот за ладење на кондензаторот на климатизерот е изработен од висококвалитетен абс материјал, што е влијание и ја подобрува работната ефикасност и работниот век. [Опсег на примена] : склопот на вентилаторот за ладење на радијаторот на кондензаторот е професионално произведен и е одлична замена за Зајакот 2006 ‑ 2009 година. [Лесен за инсталирање] : вентилаторот за ладење на електричниот кондензатор е лесен за инсталирање, без сложени алатки, удобен за употреба и заштедува време. [ Повеќе предности] : вентилаторот за ладење на радијаторот со двоен кондензатор има карактеристики на сигурен, опционален јон со високи перформанси и минимална емисија на бучава. [и стабилност] : арматурата на моторот обезбедува стабилен опционал на моторот и обезбедува силна заштита од деструктивни врвови на струја и пренапон. [Издржливост] : вентилаторот за ладење на кондензаторот на климатизерот е изработен од висококвалитетен абс материјал, што е влијание и ја подобрува работната ефикасност и работниот век. Опрема за возила : склопот на вентилаторот за ладење на радијаторот на кондензаторот е професионално произведен, одлична замена за Зајакот 2006-2009. Предности : вентилаторот за ладење на радијаторот со двоен кондензатор се карактеризира со сигурен, опционален јон со високи перформанси и минимални емисии на бучава. Безбедна и Стабилна : арматурата На Електричниот мотор обезбедува стабилна опција на моторот и силна заштита од деструктивни врвови на струја и пренапон. Издржливи СТОМАЧНИ МУСКУЛИ : вентилаторот за ладење на КОНДЕНЗАТОРОТ за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА е направен од одличен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, отпорен на удари, ја зголемува ефикасноста на работата и работниот век.

Параметри на производот

Item Type:
ACCondenserCoolingFan
Material:
ABS
Working Voltage:
12V
Fitment:
Replacement forRabbit2006-2009
How to Use:
Step 1:
Find the radiator cooling fan
Finding the radiator cooling fan is the first step to replace it. Turn off your car and let it cool down. Open the hood of the car and you will be able to see the radiator behind the grille in the front of the engine compartment. The radiator cooling fan is installed on the back of the radiator through the mounting bracket. Below the engine and radiator is a cylinder attached to a small housing. In addition to the radiator cooling fan itself, you may also need to replace or repair the radiator cooling fan motor.:
Step 2:
Disconnect the power supply
On the fan motor is a cable ing to the engine. Locate and disconnect the electrical connectors for the engine and radiator fan motor. Use two masking tapes of different colors, and pay attention to the connection of the wires, so that you will not be difficult to reconnect the wires in the future.:
Package List:
1 xAC Condenser Cooling Fan:
Слична стока