.

.

Берисун Осигурувач 50 парчиња/многу Среден Автомобилски Осигурувач 3А Авто Автомобил МОТОЦИКЛ АВТОМОБИЛСКИ ОСИГУРУВАЧИ АПМ БАНКОМАТ 3А, Среден Осигурувач На Сечил?

Берисун Осигурувач 50 парчиња/многу Среден Автомобилски Осигурувач 3А Авто Автомобил МОТОЦИКЛ АВТОМОБИЛСКИ ОСИГУРУВАЧИ АПМ БАНКОМАТ 3А,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Осигурувачи ""со силна спроводливост и голема отпорност на корозија. може да се користи за заштита на вашиот автомобил и други електрични уреди од краток спој, преоптоварување. совршен за разни Автомобили, Камиони, КАМПЕР Р., Мотоцикли, Флота, Голф Автомобил, Брод, Моторни Санки. спречете прекумерна струја, прекумерен напон, преоптоварување, прекумерно загревање и краток спој на дистрибутери и опрема на автомобили. ""со силна спроводливост и голема отпорност на корозија. може да се користи за заштита на вашиот автомобил и други електрични уреди од краток спој, преоптоварување. совршен за разни Автомобили, Камиони, КАМПЕР Р., Мотоцикли, Флота, Голф Автомобил, Брод, Моторни Санки. спречете прекумерна струја, прекумерен напон, преоптоварување, прекумерно загревање и краток спој на дистрибутери и опрема на автомобили. Опис на осигурувачи : 100% Сосема нов и квалитетен.

Параметри на производот

Слична стока