.

.

Дејвид Крејчи потпиша автограмирана 8x10 фотографија врамена на 11x14 NEP - Автограмирани фотографии од NHL

Дејвид Крејчи потпиша автограмирана 8x10 фотографија врамена на 11x14 NEP - Автограмирани фотографии од NHL

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од НХЛ. Дејвид Крејчи потпиша автограмирана 8x10 фотографија, врамена на 11x14 NEP Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен и холограм за меморија на Дејвид Крејчи. Меморијабилии во Бостон Бруинс.

Параметри на производот

Слична стока