.

.

Додаток за лет на Лстал Дарт: Баланс на грбот - Шампањски ringsвони со дополнителна тежина за про -Дарт летови

Додаток за лет на Лстал Дарт: Баланс на грбот - Шампањски ringsвони со дополнителна тежина за про -Дарт летови

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Направен квалитет : Произведени во Јапонија, производите на LStyle беа дизајнирани со играчот во умот Додадена тежина : пондериран прстен за шампањ додава 0,4 грама 95% волфрам кога се вметнува во секој лет на LSTYLE Pro. Тесно држење : Овие прстени (ака чаши или капачиња) совршено се вклопуваат во летовите за про -Дарт на LSTYLE. Заедно, прстените обезбедуваат тесно задржување помеѓу летот и вратилото. Заштитете : Кога се вметнуваат, прстените ја штитат вратилото од стрела од аспираторите на Робин. Повторно употреба : Кога отфрлате користен сет на летови, не заборавајте да ги отстраните прстените за да можете да ги користите во следниот сет на летови. Направен квалитет : Произведени во Јапонија, производите на LStyle беа дизајнирани со играчот во умот. Додадена тежина : пондериран прстен за шампањ додава 0,4 грама 95% волфрам кога се вметнува во секој лет на LSTYLE Pro. Тесно држење : Овие прстени (ака чаши или капачиња) совршено се вклопуваат во летовите за про -Дарт на LSTYLE. Заедно, прстените обезбедуваат тесно задржување помеѓу летот и вратилото. Заштитете : Кога се вметнуваат, прстените ја штитат вратилото од стрела од аспираторите на Робин. Повторно употреба : Кога отфрлате користен сет на летови, не заборавајте да ги отстраните прстените за да можете да ги користите во следниот сет на летови.

Параметри на производот

Слична стока