.

.

Moobreeze 2 парчиња алуминиум и лежиште на билијард тестер за исправноста за тестирање на рамнина на билијард Снукер Девет клубови за калибрација на вратило за калибра?

Moobreeze 2 парчиња алуминиум и лежиште на билијард тестер за исправноста за тестирање на рамнина на билијард Снукер Девет клубови за

DEN 608.00

Пристапност
Залиха

Проверка на точна исправност : Проверката за директно испраќање на билијард е сигурна алатка за точно тестирање на рамност на билијард, снукер и други клубови Издржлив материјал : Направено од висококвалитетен алуминиум и материјал за лежишта, овој калибратор за зацрвстување е цврст и издржлив, обезбедувајќи подолг животен век. Преносен дизајн : Лесен и компактен, овој детектор за директно значење е лесен за носење и нема да заземе многу простор во вашата торба. Лесен за употреба : Со само неколку едноставни чекори, можете лесно да го управувате овој проверувач на исправност и ефикасно да заштедите време за време на вашата игра. Разновидна алатка : Овој детектор за исправност е совршен за проверка на исправноста на докингот/вратилото на вашиот билијард знак, помагајќи ви да ја подобрите вашата точност. Проверка на точна исправност : Проверката за директно испраќање на билијард е сигурна алатка за точно тестирање на рамност на билијард, снукер и други клубови. Издржлив материјал : Направено од висококвалитетен алуминиум и материјал за лежишта, овој калибратор за зацрвстување е цврст и издржлив, обезбедувајќи подолг животен век. Преносен дизајн : Лесен и компактен, овој детектор за директно значење е лесен за носење и нема да заземе многу простор во вашата торба.

Параметри на производот

Item Type:
Billiard Cue Straightness Checker
Material:
Aluminum+Bearing
Weight:
Approx. 138g/4.9oz
Color:
Black
Package List:
2 x Billiard Cue Straightness Checker:
Слична стока