.

.

1993-05 Филаделфија Филис Тод Прат # Игра Користи Црвена Шапка 7.125 ДП22612-Игра Користи МЛБ Капи

1993-05 Филаделфија Филис Тод Прат Игра Користи Црвена Шапка 7.125 ДП22612-Игра Користи МЛБ Капи

DEN 2095.84

Пристапност
Залиха

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Игра Користи МЛБ Капи. 1993-05 Филаделфија Филис Тод Прат # Игра Користи Црвена Шапка 7.125 DP22612 ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограм нема да бидат вклучени тод Прат сувенири. Филаделфија филис сувенири.

Параметри на производот

Слична стока