.

.

6 парчиња држач за бејзбол лилјак црна вертикална бејзбол лилјак wallид, монтирање на екранот, бејзбол лилјак wallид, монтирање на чување на бејзбол држач за бејзбол ли?

6 парчиња држач за бејзбол лилјак црна вертикална бејзбол лилјак wallид, монтирање на екранот, бејзбол лилјак wallид, монтирање на чување

DEN 223.84

Пристапност
Залиха

Железо Изобилни држачи за споделување : ќе добиете 6 парчиња држачи за бејзбол за дисплеј и 12 парчиња завртки, секоја закачалка која мери околу 8,4 x 5 x 5 cm/ 3,31 x 1,97 x 1,97 инчи, доволно големи за да држите повеќе лилјаци и бејзбол во истото Време, ви нуди многу погодност. Едноставно за монтирање : Дизајнирано со 2 дупки за завртки на секој штанд, овој штанд за дисплеј во бејзбол може да се поправи цврсто на wallидот со 2 завртки, лесен за инсталирање, без целосни процедури, така што добро го чувате вашиот бејзбол и бејзбол лилјак, не грижејќи се дека тоа е Може да падне за време на вашата употреба, погоден за почетници и искусни луѓе. Убави додатоци за ентузијасти во бејзбол : Овој држач за лилјаци за Wallид може да дејствува како практичен и шик штанд за прикажување на бејзбол и бејзбол лилјаци, погодно за другите да знаат за вашите интереси во бејзбол, правејќи ја вашата соба почиста и попривлечна. Заштеда на простор за совпаѓање : Овој бејзбол штанд за топката се карактеризира со компактен и деликатен конструкција, поудобна од гломазна кутија за складирање на бејзбол и лилјаци, не само што ја прикажува вашата колекција интуитивно, туку и заштедувајќи го вашиот простор. Цврст и сигурен за употреба : Направено од квалитетен железен материјал, овој декор на бејзбол wallид е здрав и сигурен, тешко да се пробие или деформира, обезбедува силна поддршка за вашиот бејзбол и лилјаци, така што немате проблеми дека вашата кука може да биде свиткана, користејќи ја За долги периоди на време. Изобилни држачи за споделување : ќе добиете 6 парчиња држачи за бејзбол за дисплеј и 12 парчиња завртки, секоја закачалка која мери околу 8,4 x 5 x 5 cm/ 3,31 x 1,97 x 1,97 инчи, доволно големи за да држите повеќе лилјаци и бејзбол во истото Време, ви нуди многу погодност. Едноставно за монтирање : Дизајнирано со 2 дупки за завртки на секој штанд, овој штанд за дисплеј во бејзбол може да се поправи цврсто на wallидот со 2 завртки, лесен за инсталирање, без целосни процедури, така што добро го чувате вашиот бејзбол и бејзбол лилјак, не грижејќи се дека тоа е Може да падне за време на вашата употреба, погоден за почетници и искусни луѓе. Убави додатоци за ентузијасти во бејзбол : Овој држач за лилјаци за Wallид може да дејствува како практичен и шик штанд за прикажување на бејзбол и бејзбол лилјаци, погодно за другите да знаат за вашите интереси во бејзбол, правејќи ја вашата соба почиста и попривлечна. Заштеда на простор за совпаѓање : Овој бејзбол штанд за топката се карактеризира со компактен и деликатен конструкција, поудобна од гломазна кутија за складирање на бејзбол и лилјаци, не само што ја прикажува вашата колекција интуитивно, туку и заштедувајќи го вашиот простор.

Параметри на производот

Слична стока