.

.

Ballsak Sport - Црвена/црна - кутија за клип -топка, торба за топка за приложување на знаци на топки, топки во базени, топки за билијард, топки за обука на вашата торба за ста?

Ballsak Sport - Црвена/црна - кутија за клип -топка, торба за топка за приложување на знаци на топки, топки во базени, топки за билијард,

DEN 223.20

Пристапност
Залиха

* Нов* Дизајн на екстра-силни ленти Затворено затворање. Одговара на која било регулатива 2 1/4 "(57мм) билијард топка. Трајната Ева школка со мека внатрешна обвивка. Анодизиран алуминиумски карабинер. Производителот да создаде нов дизајн на Ballsak кој има екстра-силен карабинер и повисок квалитет на патент! Благодарам за вашите повратни информации и поддршка! Најдобриот случај на светска топка за топка! Топки, топки во базени и топки за обука заедно со вас каде и да одите. Удобниот алуминиумски карабинер ви овозможува да го кликнете на вашиот случај на знак на топката или стапала торба на најразлични локации. Квалитетот на значајната топка што ја користите за време на играта на базен може да значи разлика помеѓу победа и губење. Со случајот со топката на топката на топката, можете да ја донесете вашата омилена знак топка со вас на натпреварот без да заземате вреден простор во вашиот случај.

Параметри на производот

Слична стока