.

.

1946 година во arkуарк Иглс Негро лига екипа потпиша голема фотографија од 18х24 Лари Доби ЈСА Коа - Автограмирани фотографии од МЛБ

1946 година во arkуарк Иглс Негро лига екипа потпиша голема фотографија од 18х24 Лари Доби ЈСА Коа - Автограмирани фотографии од МЛБ

DEN 1084.80

Пристапност
Залиха

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. 1946 година во Newуарк Иглс Негро лига екипа потпиша голема фотографија од 18х24, Лери Доби ЈСА Коа Ако некој производ е непотпишан или не е користен во игра, холограм нема да биде вклучен меморија на Лери Доби. Меморијали на Кливленд Индијанци.

Параметри на производот

Слична стока