.

.

Дијамант Сјај Сенка За Очи Лагер Молив Бисер Бел Хајлајтер Сребрен Мат Пенкало Свилена Буба Ајлајнер За Очи Водоотпорна Сјајна Шминка

Дијамант Сјај Сенка За Очи Лагер Молив Бисер Бел Хајлајтер Сребрен Мат Пенкало Свилена Буба Ајлајнер За Очи Водоотпорна Сјајна Шминка

DEN 31.36

Пристапност
Залиха

*Пигментот кој лесно се лепи за очите создава шармантна и трајна шминка Блескавата и прекрасна лежечка свилена буба не само што може да ги зголеми очите, туку и да ја направи шминката помладешка. * Свиленкаста, лесна за боење и не се згрутчува. Queshadow Stick Со Сунѓер Е Повлечен, така што нема потреба да се изостри, лесно да се извртува за користење на погодно, мазна апликација.Со сунѓер, вграден размачкувач без напор и водоотпорна завршница во прав, не ви треба четка за да го добиете изгледот што го сакате. *Боја : 01 мат бело, 02 бисерно бело, 03 бисерно сребро. *Може да се користи и како сенка за очи и како стап за истакнување. Опис : Спецификација : нормална спецификација Боја : 01 мат бело, 02 бисерно бело, 03 Бисерно Сребро применлив тип на кожа : општ рок на траење : 3 години големина На Пакетот : 2 * 2 * 11см/0.33 инч карактеристика : 1. Мат+бисерна текстура! Тоа може да се користи како сенка за очи и висока светлина стап 2. Дизајн со двојна глава, откако ќе се наслика сенката за очи, може да се обои со вртоглавица од сунѓер, која е мека и мазна за употреба, лесна за боење и нема да се пече.

Параметри на производот

normal specification:
Color:
01 matte white, 02 pearly white, 03 pearly silver
Applicable skin type:
general
Shelf life:
3 years
Package size:
2 * 2 * 11cm/0.79 * 0.79 * 4.33inch
characteristic:
1. Matte+pearlescent texture! It can be used as eye shadow and high light stick:
2. Double head design, after eye shadow is painted, it can be dyed with sponge dizziness, which is soft and smooth to use, easy to color, and will not caking.:
3. Pigment that is easy to stick to the eyes creates a charming and lasting makeup.:
4. Shiny, durable and easy to match your appearance.:
5. Suitable for personal leisure and party makeup, professional wedding makeup, etc.:
6. Easy to carry and use.:
Notes:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the project. We guarantee that the style is the same as the picture.:
Compare the detail size with your size. Due to manual measurement, please allow 1-3cm error.:
Package includes:
1*eye shadow pen :
Слична стока