.

.

КИРУЈНФД Крем Текстура Кармин Водоотпорен, Долготраен Влажен Сјај За Усни Полни Течен Кармин, Водоотпорен Кармин

КИРУЈНФД Крем Текстура Кармин Водоотпорен, Долготраен Влажен Сјај За Усни Полни Течен Кармин, Водоотпорен Кармин

DEN 143.20

Пристапност
Залиха

12 Бои : постојат 12 бои за да изберете, за да ги задоволите вашите различни потреби Најпопуларниот сјај за усни во целосна големина во боја, за задоволување на потребите на различни прилики. Карактеристики : серверот за сјај за усни е лесен, нелеплив и навлажнувачки. Овие кармини се долготрајни, водоотпорни, нелепливи чаши, лесни за носење и нема да избледат. Дајте ви секси искуство. Осумчасовен течен кармин со специјално формулиран за удобност. Долготрајна Водоотпорна : оваа полутрајна боја на усните со технологија за заклучување во боја нема да падне, да избледи или да крвари. Сјајната завршница е богата со екстракти од камилица и соја за создавање навлажнети, сјајни и меки усни. Лесно За Нанесување и Чистење : шминката е мазна, нема да скока или влече и лесно може да се отстрани со масло за чистење усни. Не грижете се за пигментацијата. Совршен Подарок : подготвен е како роденденски подарок за пријателите или семејствата. Совршен за различни прилики, како што се запознавање, забава, свадба, бар, топка, кампување, канцеларија, училиште или дневни шминки. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Пол : Женски/Девојки / Дама Ефект : Вклучен Мат / Навлажнувачки Пакет : 1 * Течен Кармин Како да се користи : 1.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Gender:
Women's/Girls/Lady
Effect:
Matte / Moisturizing 
Package Included:
1 * Liquid Lipstick
How to use:
1. Before using each lipstick, you need to moisturize your lips with a lip balm, which is good for coloring and preventing dryness.:
2. Then use concealer to cover the darker parts of the lips to make it easier to show the original color of the red mouth.:
3. Continue to apply evenly from the middle to the surroundings, and then purse your lips together to make the lipstick smoother.:
Notice:
1. Due To Manual Measurement, Please Allow A Deviation Of 1-3cm:
2. Due To The Different Display And Lighting Effects, The Actual Color May Be Slightly Different From The Picture. :
Слична стока