.

.

Toyandona Angel Wings Decor Decor Applikes налепници 12 парчиња ангелски крилја лепенки железо на шиење на апликации за шиење на значки извезени закрпи за облека јакни ранец бела кошу?

Toyandona Angel Wings Decor Decor Applikes налепници 12 парчиња ангелски крилја лепенки железо на шиење на апликации за шиење на значки

DEN 158.24

Пристапност
Залиха

Овие мини крилја се ткаенини Ангелски крилја, привлечни очи, украсни закрпи за проекти за DIY Можете да го шиете на облеката или на облеката од железо. Нанесете со Jeanан, кожа, јакна, торба. Направете ја вашата крпа поуникатна и модерна. Исто така одлично за правење лак за коса, декорација на подароци. Ангелски крилја лепенки железо на шиење на апликации за размачкување на значки извезени закрпи за ранец на јакни за облека. Ангелски крилја лепенки железо на шиење на апликации за размачкување на значки извезени закрпи за ранец на јакни за облека. Овие мини крилја се ткаенини Ангелски крилја, привлечни очи, украсни закрпи за проекти за DIY. Можете да го шиете на облеката или на облеката од железо. Нанесете со Jeanан, кожа, јакна, торба. Направете ја вашата крпа поуникатна и модерна. Исто така одлично за правење лак за коса, декорација на подароци. Ангелски крилја лепенки железо на шиење на апликации за размачкување на значки извезени закрпи за ранец на јакни за облека.

Параметри на производот

Слична стока