.

.

Бела чипка лента исечена памучна чипка за шиење на капчиња за шиење чипка за пакување на подароци, белешка за книги, декорација на венчавки, 15 јарди

Бела чипка лента исечена памучна чипка за шиење на капчиња за шиење чипка за пакување на подароци, белешка за книги, декорација на венчавки,

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

[Пакување] : Должина : 15 јарди; Ширина : 1,4 инчи; Боја : Бела [Материјал] : Памук. Јасна шема, мек допир, пријателски расположен на вашата кожа, доволно издржлив за да ве придружува долго време, можете да ги задржите за повторна примена со соодветна грижа; Поради процесот на боење, бојата е малку поинаква. [Лесен за употреба] : Ако сакате да ја земете лентата за чипка за украси, можете да ги исечете во соодветна должина или да ги комбинирате нив и други украси за да одговараат на вашите предмети. [Широка апликација] : Овие ленти со чипка е совршена за занаети за DIY, шиење, белешки за книги, несакани списанија, пакување на подароци, фаќач на соништа, лак, украси за кукли, декорација на свадби. Нова лента за лента со лента, шокантната цена, со нетрпение го очекуваме вашиот избор. Побрзајте да купите! Вашиот пријател : Знзака. [Пакување] : Должина : 15 јарди; Ширина : 1,4 инчи; Боја : Бела. [Материјал] : Памук. Јасна шема, мек допир, пријателски расположен на вашата кожа, доволно издржлив за да ве придружува долго време, можете да ги задржите за повторна примена со соодветна грижа; Поради процесот на боење, бојата е малку поинаква. [Лесен за употреба] : Ако сакате да ја земете лентата за чипка за украси, можете да ги исечете во соодветна должина или да ги комбинирате нив и други украси за да одговараат на вашите предмети. [Широка апликација] : Овие ленти со чипка е совршена за занаети за DIY, шиење, белешки за книги, несакани списанија, пакување на подароци, фаќач на соништа, лак, украси за кукли, декорација на свадби. Нова лента за лента со лента, шокантната цена, со нетрпение го очекуваме вашиот избор.

Параметри на производот

Color:
White;
Length:
15 Yards; Width
Material:
Cotton. Clear pattern, soft touch, friendly to your skin, durable enough to accompany you for a long time, you can keep them for repeated applying with proper care; Due to the dyeing process, the color is slightly different.
Features:
-- Easy to use--If you want to take the lace ribbon for decorations, you can cut them into proper length, or combine them and other decorations to match your objects. :
--Wide Application--These lace ribbon is perfect for DIY crafts,sewing, scrapbooking, junk journals, gift packaging, dream catcher, bow, doll embellishments, wedding decoration. :
Notice:
1. This lace ribbon trim has no elastic. :
2.We shoot in kind, because of the difference of the monitor, the color may have error :
Package included:
15 Yards White Lace Ribbon Trim Cotton Lace Trim Crochet Sewing Lace Edge
Слична стока