.

.

Gorgecraft 50pcs ткаенини за крпа од тркалезно копче за шиење, женски костуми во волнено палто, машко јакна, панталони, панталони со ткаенини, ткаенина, ткаенина, покриена з

Gorgecraft 50pcs ткаенини за крпа од тркалезно копче за шиење, женски костуми во волнено палто, машко јакна, панталони, панталони со

DEN 151.84

Пристапност
Залиха

Копчиња за крзно од 50 парчиња : getе добиете 50 парчиња копчиња со бела крпа, голема количина за вашата дневна замена Големина : Копчињата за ткаенини од крпа се приближно 0,75in/19мм во дијаметар, дебелина од 0,31in/8mm и имаат големина на дупка од 0,12 x 0,12in/3x3mm. Висок квалитет : Рамните копчиња се направени од висококвалитетна крпа што нема да избледи, крши или деформира лесно и се издржливи. Лесен за употреба : Рамните копчиња околу дупката со дијаметар од 3 мм, што е доволно голема за да овозможи иглата и низата лесно да поминат, обезбедувајќи посилен бод и помалку шанси да испаднат. Повеќекратна употреба : Копчињата за ткаенини од крпа се користат за шиење на облека, токи за чевли, занаети, ракотворби, марами, венчаници и многу повеќе. Тие исто така можат да се користат за да се направат брошеви, обетки, приврзоци, нараквици, накит за DIY итн. За да ве натера да заблескате во толпата. Спецификација на производот : Материјал : Големина на ткаенината : Копчињата за крпа се приближно 0,75in/19мм во дијаметар, дебелина од 0,31in/8mm и имаат големина на дупка од 0,12 x 0,12in/3x3mm. Уникатен дизајн : 1.

Параметри на производот

Material:
Cloth
Size:
The cloth shank buttons are approximately 0.75in/19mm in diameter, 0.31in/8mm thick and have a hole size of 0.12 x 0.12in/3x3mm.
Unique Design:
1. You will receive 50 pieces of white cloth shank buttons, a large quantity for your daily replacement.:
2. The flat buttons round are made from high quality cloth that will not fade, break or deform easily and are durable.:
3. The flat buttons round has a 3mm diameter hole, which is large enough to allow the needle and thread to pass through easily, ensuring a stronger stitch and less chance of falling out.:
4. The cloth shank buttons are widely used for garment sewing, shoelace buckles, crafts, handicrafts, scarves, wedding dresses and more. They can also be used to make brooches, earrings, pendants, bracelets, DIY jewellery etc. to make you shine in the crowd. :
Слична стока